Fırat Üniversitesi basında da başarılı!

Fırat Üniversitesi çalışmaları ve projeleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Fırat üniversitesi, 2021 yılında başarılı çalışmalarıyla yerel ve ulusal basında adından sıkça söz ettirdi.

Fırat Üniversitesi basında da başarılı!

Köklü bir tarihe sahip olan Fırat Üniversitesi her geçen gün farklı alanlarda başarı sıralamasını yükseltmeye devam ediyor.

Üniversite gerek ulusal basında gerek yerel basında proje ve çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Bu kapsamda verilere göre 2020 yılında 67 başarı haberiyle televizyonlarda yer verilen Fırat Üniversitesi 2021 yılında bin 261 haberle büyük bir fark yarattı.

Aynı şekilde 2020 yılında 136 haberle gazetelerde yer alırken bu rakam 2021 yılında 4 bin 221’e yükseldi.

İnternet haberciliğinde ise geçtiğimiz yıl Fırat Üniversitesi ile ilgili bin 206 haber yapılırken 2021 yılında Üniversite bu rakamı 27 bin 538’e çıkararak başarısını burada da göstermiş oldu.

Son bir yıl içerisindeki sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kamuoyunun dikkatini çeken Üniversitemiz, 2021 yılında sosyal medyadaki yükselişini geleneksel medya kanallarında da sürdüren üniversite oldu.

“ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIYLA 2022 YILINDA BAŞARI ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTECEKTİR”

Medya Analiz Raporuyla ilgili Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, üniversitemiz tarafından elde edilen eğitim başarılarını, gerçekleştirilen faaliyetleri ve yapılan çalışmaları kamuoyuna duyurarak üniversitemizin bilinirliğine bu yıl ciddi bir katkı sunmuştur.

Üniversitemizdeki gelişmelerin geniş kitlelere ulaşmasında büyük bir vazife gören Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, ürettikleri özel içeriklerle de üniversitemizin medyada geniş bir yer almasını sağlamıştır.

Geçtiğimiz yıla göre medyadaki görünürlüğünü ciddi bir şekilde artıran üniversitemiz sadece geleneksel medyada değil, bir yıl içerisinde sosyal medya hesaplarında da ciddi bir atılım gerçekleştirmiştir.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğümüz, Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın hedefleri doğrultusunda ekibimizin de özverili çalışmalarıyla 2022 yılında başarı çıtasını daha da yükseltecektir” denildi.