Fırat Üniversitesi Bu Dönemde Boş Kalacak!

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Yeni Akademik Yıl Mesajı yayımladı.

Fırat Üniversitesi Bu Dönemde Boş Kalacak!

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Yeni Akademik Yıl Mesajı yayımladı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş yayımladığı yeni akademik yılı mesajında şu ifadeleri kullandı;

Sevgili Öğrencilerimiz;

Her yıl olduğu gibi bu yıl da uzun bir eğitim öğretim yılına başlarken, hepimizin en büyük arzusu; Ülkemizde birlik, beraberlik içerisinde ve başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı geçirmektir.

Ama maalesef ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen Covid-1 9 salgını nedeniyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizde eğitimin Uzaktan Eğitim Modeliyle yürütülmesi kararını almak zorunda kaldık. Aldığımız tüm kararların alınmasında ve uygulanmasında öğrencilerimizin, öğretim elemanlarımızın ve idari personelimizin sağlık ve güvenliğini birincil önceliğimiz yaptık.

Bu nedenle, üniversitemizde bu eğitim-öğretim yılını Uzaktan Eğitim Modeliyle gerçekleştireceğiz. Bu arada sevgili öğrencilerimiz ile kampüste bir araya gelemememizden dolayı duyduğum üzüntüyü de belirtmek istiyorum. Her eğitim-öğretim yılında olduğu gibi bu yıl da Uzaktan Eğitimle de olsa öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim dönemi için üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarına olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020-2021 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler; “insanı” ve “bilimi” önceleyen çalışma ve eğitim anlayışımızı birlik ve beraberlik ruhuyla hayata geçireceğimiz verimli ve sağlıklı bir yıl olmasını temenni ederim.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli