Fırat Üniversitesi GSK isim sponsorunu açıkladı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de 'Mediline Hospital Fırat Üniversitesi GSK' ismi ile mücadele eden Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezonda 'DİLEGE A.Ş. Fırat Üniversitesi ' ismi ile mücadele edecek.

Fırat Üniversitesi GSK isim sponsorunu açıkladı

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’de Mediline Hospital Fırat Üniversitesi ismi ile mücadele eden Fırat Üniversitesi GSK, yeni sezonda isim sponsoru olarak DİLEGE A.Ş. ile isim sponsorluğu anlaşması yaptı. Geçtiğimiz gün saat 15.00’de Fırat Üniversitesi’nde yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Eyyüp Yıldırım ve Dilege A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Çelik yer aldı.

Gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Eyyüp Yıldırım ; “2021-2022 Futbol sezonu hazırlıklarına başladık. Bu sebeple sponsorluk anlaşması için Dilege A.Ş. yönetim kurulu ile irtibata geçtik ve Dilege A.Ş. ile isim sponsorluğu anlaşması yaptık. Kulübümüzün 2021-2022 sezonundaki ismi ‘DİLEGE A.Ş. FIRAT ÜNİVERSİTESİ’ oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’na gerekli girişimleri yapmış bulunuyoruz. Spora olan desteklerinden dolayı Dilege A.Ş. yönetim kuruluna teşekkürlerimizi sunuyoruz “ dedi.

“HEDEFİMİZ YİNE ŞAMPİYONLUK”

 Bu sezon da şampiyonluk hedefi içerisinde olacaklarını vurgulayan Başkan Eyyüp Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; “Bu sezon tekrar şampiyonluk hedefi ile yola çıkmış bulunuyoruz. Amacımız tabii ki bir üst lige çıkmak ama bu kesin bir beyanat değil. Garanti gibi bir durum yok. Biz kulüp olarak kendimize bir hedef belirledik. Bu hedefler doğrultusunda gerekli çalışmaları yaptık. Bildiğiniz üzere takımımızda bir teknik heyet değişikliği oldu. Erhan Gündüz hocamız takımda ayrıldı. Bu nedenle yeni bir teknik adam ile anlaşma sağladık. Bilgisine ve tecrübesine güvendiğimiz Sayın Bülent Güllü hocamız ve ekibi ile anlaştık. Sezonu hocamızla devam ettireceğiz. Anlaştığımız oyuncular ve onları da hafta içi açıklayacağız”

“ŞEHRİMİZİN GURURU İLE İSMİMİZİN ANILMASI BİZİM İÇİN BİR GURURDUR”

 Dilege A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cemil Çelik ise yaptığı açıklamada “Bizim şirket olarak genel prensibimiz Elazığ’da  sosyal hayata katkı sunmak. Fırat Üniversitesi ile belli ilişkilerimiz vardı. Şimdi de isimlerimiz yan yana gelecek bu durumda bizim için bir gururdur.  Bu noktada hiç tereddüt etmedik. Şehrimizin gururu ile ismimizin anılması bizim için bir gururdur. Takımımız, 3.Lig hedefi ile yola çıkıyor. Umarım  kulübümüzün bu hedefi gerçekleşir. Anlaşmamız prosedür gereği yıllık olarak olacak” şeklinde konuştu.