Fırat Üniversitesi TEKNOFEST 2024'te 9 ödülle zirvede!

Fırat Üniversitesi TEKNOFEST 2024'te büyük bir başarıya imza attı! 3 birincilik dahil toplam 9 ödül kazanan üniversite, teknoloji ve bilim alanındaki yetkinliğini bir kez daha kanıtladı.

Fırat Üniversitesi TEKNOFEST 2024'te 9 ödülle zirvede!

Fırat Üniversitesi, TEKNOFEST 2024 yarışmalarında 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük dahil olmak üzere toplamda 9 ödül aldı.

Kategorilerine göre farklı illerde düzenlenen TEKNOFEST 2024 yarışmalarının final sonuçları açıklandı. Fırat Üniversitesi, finale kalan 22 takımıyla yarışmalarda büyük bir başarıya imza attı. Üniversite, 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesinin yanı sıra 4 farklı kategoride de ödül kazanarak toplamda 9 ödülle TEKNOFEST 2024’e damga vurdu.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan TEKNOFEST Başarılarına Övgü

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, elde edilen başarılarla ilgili yaptığı açıklamada, “Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve danışman akademisyenlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarı, Fırat Üniversitesi’nin bilim ve teknoloji alanındaki yetkinliğini bir kez daha kanıtlamıştır. Milli Teknoloji Hamlesi’ni destekleyerek ülkemizin teknolojik gelişimine katkı sunmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.