Fırat Üniversitesinden Resim-İş Öğretmenliği için özel yetenek sınavı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü, 2024-2025 eğitim yılı için özel yetenek sınavıyla 9 öğrenci alacak. Başvurular 11-16 Eylül arasında online olarak alınacak. İki engelli öğrenci kabul edilecek.

Fırat Üniversitesinden Resim-İş Öğretmenliği için özel yetenek sınavı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği Bölümü, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için özel yetenek sınavı ile toplam 9 öğrenci alımı yapacak. Bu öğrencilerden 2’si engelli olacak.

Başvurular 11-16 Eylül 2024 Tarihlerinde Online Olarak Alınacak

Ön kayıtlar, 11 - 16 Eylül 2024 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar yapılabilecek. Online başvurular dışında başvuru kabul edilmeyecek. Adayların, 2024-YKS’de TYT sınavında en az 800.000 başarı sırasına sahip olmaları gerekmekte.

Başvuru Süreci ve Gereksinimler

Başvurular için buradan erişilebilecek formun doğru ve eksiksiz doldurulması gerekiyor. Eksik veya hatalı belgelerle yapılan başvurular geçersiz sayılacak. Adaylar, imza gerektiren belgeleri doğru şekilde imzalamalı ve sınav giriş belgesini online olarak yazdırarak, yanlarında ikinci bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı veya süresi geçmemiş pasaport) bulundurmalıdır.

Sınav Tarihi ve Yeri

Sınav, 18 Eylül Çarşamba günü saat 09.30’da Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi ve formlar, Fırat Üniversitesi'nin internet adresinden yayımlanacaktır.