Gakgo için sezon başlıyor!

Elazığspor için 2020-2021 Futbol Sezonu, yarın başlıyor… Temsilcimiz yeni sezonun ilk maçında evinde Serik Belediyespor'u konuk edecek. Mücadele saat 15:00'te başlayacak. Ekonomik sıkıntıları devam eden bordo-beyazlılar rakibini devirerek sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Gakgo için sezon başlıyor!

Elazığspor 2020-2021 Futbol Sezonu’nun ilk maçına yarın çıkacak. Temsilcimiz saat 15:00’te Doğukent Stadyumu’nda Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Adem Cinek yönetecek.

ELAZIĞSPOR RAKİBİ İLE İLK KEZ KARŞILAŞACAK

Geçtiğimiz hafta başlayan Misli.com 2. Lig’de temsilcimiz Kırmızı Grupta Bayburt İl Özel İdare SK ile karşılaşması gerekirken bu müsabaka ev sahibi ekip oyuncularının koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelenmişti. Dolayısıyla Elazığspor için yeni sezon evinde başlayacak.  Öte yandan bordo-beyazlılar rakibi Serik ile tarihinde ilk kez karşılaşacak. Daha önce alt liglerde mücadele eden Serik Belediyespor bu sezon 2.Lig’e yükselme başarısı göstermişti.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Elazığspor-Serik Belediyespor karşılaşması Doğukent Stadyumu’nda oynanacak. Bu maç, koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Maddi sorunları devam eden ve henüz transfer tahtasını açamayan Elazığspor yarın rakibi karşısında kazanıp sezona 3 puanla başlamak istiyor.

Temsilcimiz Elazığspor’da Serik Belediyespor maçı öncesinde yapılan korona testleri negatif çıktı.

İbrahim KARAKULAK