Gazeteci Üğdül'ün kafasına çekiçle vurup kaçtılar!

Elazığ'da trafikte yaşanan bir tartışma, korkunç bir şiddet olayına dönüştü.

Gazeteci Üğdül'ün kafasına çekiçle vurup kaçtılar!

Elazığ'da trafikte yaşanan bir tartışma, korkunç bir şiddet olayına dönüştü. Olayda, yerel bir kanalda çalışan gazeteci Hüseyin Üğdül, trafikte karşılaştığı sürücüyle yaşadığı anlaşmazlık sonrasında başına aldığı darbeler nedeniyle yaralandı.

Tartışma, Hicret Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli sürücünün 23 HA 104 plakalı pikap kullanıcısı olduğu belirtilirken, olayın seyrine dair detaylar açıklanmadı.

Çekiçle Saldırı Sonucu Yaralandı

Tartışma sırasında şüpheli sürücünün pikaptan inerek gazeteci Hüseyin Üğdül'ün kafasına çekiçle vurduğu belirtildi. Şiddetli saldırının ardından şüpheli veya şüpheliler olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Hüseyin Üğdül'ün eşi olan Ebru Üğdül, saldırıyı polise bildirerek olay yerine sağlık ve polis ekiplerini çağırdı. Yaralı gazeteci, ilk müdahalesinin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edildi.

Şüphelilerin Yakalanması İçin Çalışmalar Sürüyor

Polis ekipleri, saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışmalara hızla başladı. Olayın kesin nedeni ve şiddetin sebepleri hala araştırma altındayken, saldırı sonucu yaralanan gazeteci Hüseyin Üğdül'ün sağlık durumu ise hastanede tedavi altında tutuluyor.