Gerçek belediyecilik bu mu?

Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanına ait görüntüler Elazığ'da gerçek belediyeciliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Gerçek belediyecilik bu mu?

Elazığ haber portalı Elazığ Online Whatsapp ihbar hattına gelen görüntülerde Elazığ Belediyesinin önceki Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz döneminde milyonlarca harcama yapılarak baştan aşağı dizayn edilen ve hafta sonları Elazığlıların vazgeçilmez uğrak yeri olan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alanın bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı geldiği durumun görüntüleri içleri acıttı.

Gerçek belediyecilik bu mu?

Yeniden dizayn edildikten sonra vatandaşların uğrak piknik yeri olan, özellikle hafta sonları kalabalıktan yer bulmakta zorlanılan Şehit Polis Fethi Sekin Mesire alandaki bakımsızlık ve ilgisizliktan şikayet eden Elazığlılar, "Burası Fethi Sekin Mesire alanı, bu görüntüler gerçekten buraya yakışmıyor. Bir vatandaş olarak gerçekten utandım. Elazığ Belediyesi ne yapıyor? Bunları neden görmezden geliyor. Yazıklar olsun." Şeklinde konuştu.

Gerçek belediyecilik bu mu?

Başka bir vatandaş ise, "İnsanlar ailesiyle, eşiyle, dostuyla, arkadaşlarıyla gidip bir aktivite yapıyor, geziyor. Doğayla iç içe olmaya çalışıyor. Vakit geçiriyor. Kafa dağıtmaya gidiyor. Ama bu görüntüleri görünce de midesi bulanıyor. Ve bir daha da gitmek istemiyor. Gerçek belediyecilik bu mu? Bu güzel mekanın bakımsızlığından utandım” İfadelerini kullandı.

Gerçek belediyecilik bu mu?