Gizem Özer'in 2024 Paris Olimpiyatları hazırlıkları devam ediyor!

Elazığ Belediye Spor Kulübü boksörü Gizem Özer, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Elazığ'ı ve Türkiye'yi temsil edecek. 26 Temmuz'da başlayacak olan olimpiyatlar için son hazırlıklarını Paris'te kamp yaparak sürdüren Özer, 'Heyecanlıyım ve takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah ülkemize madalya getirmek nasip olur' dedi.

Gizem Özer'in 2024 Paris Olimpiyatları hazırlıkları devam ediyor!

Gizem Özer, 2024 Paris Olimpiyatları İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Spor Kulübü’nün başarılı boksörü Gizem Özer, 26 Temmuz tarihinde başlayacak olan 2024 Paris Olimpiyatları’nda Elazığ’ı ve Türkiye’yi temsil edecek. Özer, son çalışmalarını Paris’te gerçekleştirdiği kampla sürdürüyor ve büyük turnuva için geri sayıma geçti.

Olimpiyatlara Gururla Hazırlanıyor

60 kg boks kategorisinde mücadele edecek olan Gizem Özer, dünyanın en büyük spor organizasyonu olan olimpiyatlarda ay yıldızlı bayrağımızı gururla taşıyacak. 26 Temmuz’da Fransa’nın başkenti Paris’te başlayacak olan olimpiyatlar, Özer için büyük bir heyecan kaynağı.

Başarılı Olacaklarına İnanıyor

Gizem Özer, olimpiyatlara çok az süre kaldığını belirterek, heyecanını ve inancını dile getirdi. "Oldukça heyecanlıyım ve takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. İnşallah ilimize ve ülkemize madalya getirmek nasip olur" dedi. Özer, takımının da desteğiyle başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.