Hacı Murat Yümlü: Mevcut yönetim istifa ederse başkanlığa adayım

Elazığspor'un eski başkanlarından Hacı Murat Yümlü, mevcut yönetimin istifa etmesi halinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Hacı Murat Yümlü: Mevcut yönetim istifa ederse başkanlığa adayım

Hacı Murat Yümlü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu.

Değerli Elazığspor sevdalıları, Elazığ kamuoyu;

Yarım asırlık koca çınarımız, Elazığsporumuzun içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreci hem eski bir Kulüp Başkanı hem de Bordo-Beyazlı renklere gönül veren bir taraftar olarak ben de yakından takip ediyorum.

Üzülerek söylemek istiyorum ki, gelinen sürece bakıldığı zaman Elazığspor’un mevcut kadrosu ile bu ligde kalması çok ama çok zor gibi görünüyor.

Freni patlamış bir kamyon gibi göz göre göre uçurumdan aşağıya giden Elazığspor için alınması gereken öncelikli tedbir, vakit kaybetmeden acil bir şekilde transfer tahtasının açılmasıdır.

Mevcut yönetimin transferi açabilecek gücünün olmaması bu sürecin önündeki en büyük engeldir. Bu nedenle transfer engelini ortadan kaldırabilecek, kulübü kısa-orta ve uzun vadede düzlüğe çıkarabilecek yeni bir yönetime mutlak suretle ihtiyaç vardır.

31 Ocak’ta bitecek olan Ara Transfer Dönemi için Cumartesi günü itibariyle sadece 8 günlük bir zaman kalacaktır, bu nedenle bence Cumartesi günü Elazığspor için çok geç olabilir.

Buradan tüm Elazığ spor kamuoyuna duyuruyorum, Elazığspor Yönetiminin görevi bırakması durumunda Başkanlığa adayım.

Şehrin önde gelen isimleri, Sayın Valimiz, Sayın Milletvekillerimiz ve Sayın Belediye Başkanımız mevcut yönetimin görevi bırakma garantisi vermeleri durumunda vakit kaybetmeden transfer engelini kaldırarak, her ne kadar transferin bitimine kısa bir zaman kalmış olsa da alınabilecek en iyi isimleri transfer ederek Elazığsporumuzu 2. Yarının ilk maçına çıkarabilmek için mücadele vereceğimin bilinmesini istiyorum.

Değerli Kamuoyuna saygılarımla… Hacı Murat Yümlü