Haydi Gakgo maça! Biletler Başkan Şerifoğulları'ndan

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabı üzerinden Elazığspor'a verdiği destek mesajıyla dikkat çekti.

Haydi Gakgo maça! Biletler Başkan Şerifoğulları'ndan

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın sosyal medya paylaşımında, Elazığspor'a yönelik güçlü bir dayanışma mesajı yer aldı.

Başkan Şerifoğulları, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Haydi Gakgoşlar, Elazığspor’umuzu şampiyonluk yolunda yalnız bırakma! Takımımızın, pazar günü evinde konuk edeceği Karşıyaka maçının tüm biletleri, tarafımızca satın alınmıştır. Bordo-beyaz renklere gönül veren tüm taraftarlarımızı, Elazığ Atatürk Stadyumuna davet ediyorum. Şimdi çok daha yüksek bir sesle #Osenebusene!” ifadelerini kullandı.

Başkan Şerifoğulları bu mesajıyla Elazığspor'a olan bağlılığını ve şehirdeki sporun önemine bir kez daha vurgu yaparken, aynı zamanda, taraftarları bir araya getirerek, Karşıyaka maçına olan ilgiyi de artırdı.

Başkan Şerifoğulları'nın Elazığspor için tüm biletleri satın alarak destek vermesi, şehirdeki futbolseverleri bir araya getirme amacını güçlendirerek, Elazığspor'un başarı yolundaki önemli adımlardan birini oluşturdu.