Hayırsever iş insanı Dabakoğlu'ndan ücretsiz ekmek dağıtımı

İstanbul'da yaşayan hayırsever İş İnsanı Fikri Dabakoğlu, Hicret Mahallesi'nde üç ay boyunca günlük 300 ekmek dağıtılması için destek oldu. Hayırsever işadamına teşekkür eden Mahalle muhtarı Murat Gülbasan, diğer hayırseverlerden de destek istedi.

Hayırsever iş insanı Dabakoğlu'ndan ücretsiz ekmek dağıtımı

İstabul’da yaşayan hayırsever İşadamı Fikri Dabakoğlu, Hicret Mahallesi’nde üç ay boyunca günde 300 ekmek dağıtımı için destek oldu. Dabakoğlu’nun destekleri ile Elazığ’da bir fırında hazırlanan ekmekler, Hicret Mahallesi Sosyal Tesislerine gönderiliyor. Burada dört ekmek olarak poşetlenen ekmekler, mahalledeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.

GÜLBASAN: BEN İŞ İNSANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM

Muhtar Murat Gülbasan, “Gölübağ Muhtarımız Selahattin Dabakoğlu’nun abisi iş insanı Fikri Dabakoğlu tarafından bir fırına para verilecek mahallemize gönderilip dağıtılıyor. O iş insanı İstanbul’da kalıyor. İstanbul’da bir vakfın başkanıdır kendisi. Deprem zamanında Elazığ’a gerçekten çok büyük yardımlarda bulundu. Biz zaman zaman muhtarımızla görüşüyoruz. O da bizim taleplerimizi kendisine iletiyor. O da bize yardımcı oluyor. Bu nedenden dolayı ben iş insanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜLBASAN: BİR NEBZE DE OLSUN KATKIDA BULUNSALAR VATANDAŞLARIMIZ İÇİN İYİ OLUR

Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan, “Bu bir örnek olsun dedik. Bizim orada sosyal tesiste her gün saat 12.00’de günde 300 tane ekmek fırından taze bir şekilde geliyor. Burada elemanlarımız tarafından dağıtılıyor. Ben burada duyarlı iş insanlarına seslenmek istiyorum. Yerimiz sürekli açıktır. Ekmek göndermek isteyen iş insanlarımız varsa buraya göndersinler burada bizim elemanlarımız tarafından düzenli bir şekilde dağıtılacaktır. Tabi deprem, ardından bu hastalıktan sonra insanlarımız gerçekten mağdur oldu. Bir nebze de olsun katkıda bulunsalar vatandaşlarımız için iyi olur” şeklinde konuştu.

GÜLBASAN: 3 AY BOYUNCA GÜNDE 300 TANE EKMEK DAĞITACAĞIZ

Muhtar Gülbasan, “ Biz 3 ay boyunca günde 300 tane ekmek dağıtacağız burada. Yaklaşık olarak 30 bin ekmeğin parasını fırıncıya ödemiş. Fırıncıda bizim talebimiz üzerine günde 300 tane getiriyor. Tabi bu yetmiyor. Biz biraz daha yükseltmek için burada açıklama yapıyoruz. Vatandaşlarımıza 4 ekmek veriyoruz her aileye. 4 ekmekte etmiyor. Mümkün olduğunca 3 ay içerisinde bu ekmeği dağıtacağız” dedi.