Hemşehrimiz iş insanı Şefik Gül hayatını kaybetti

Gülsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Elazığlı hemşehrimiz iş insanı Şefik Gül hayatını kaybetti.

Hemşehrimiz iş insanı Şefik Gül hayatını kaybetti

Elazığlı iş insanı Şefik Gül hayatını kaybetti.

Türkiye genelinde inşaat, turizm, enerji, yapı ve sanayi alanlarında önemli yatırımlar yapan Gülsan Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu başkanı Elazığlı iş insanı Şefik Gül 79 yaşında vefat etti.

Bir süredir diyaliz tedavisi gören iş insanı Şefik Gül, Ankara’daki evinde rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merhum Şefik Gül’ün cenaze töreninin Ankara’da yapılacağı ve Ankara’ya defnedileceği öğrenildi.

ŞEFİK GÜL KİMDİR?

Aziz Bey ve Fazilet Hanım’ın üç erkek çocuğundan ilkidir. 1941 yılında, Elazığ’da dünyaya geldi. İlkokulu Atatürk İlkokulu’nda, Ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, Liseyi Elazığ Lisesi’nde bitirdi.

Gülsan Şirketler Grubu’nda yönetim kurulu başkanıdır.  

Eğitime katkı amacı ile Elazığ’da babası adına “Aziz Gül İlköğretim okulunu yaptırdı. Lise öğrenciliği sırasında tüm ailelerin sorumluluğunu üstlenerek müteahhitliğe ve Gül Ticaret Firması ile demir ticaretine başladı.

1971 yılında kardeşleri Refik ve Mehmet GÜL ile birlikte Gülsan Koll. Şti.’ni kurdu. 1981 yılından itibaren şirket merkezini Ankara’ya taşıdı. Halen Gülsan Kolektif Şirketler Grubu bünyesinde yer alan firmaların yönetim kurulu üyeliğini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıydı.

Elazığ Haber Online medya grubu olarak merhum Şefik Gül’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.