Hemşehrimiz Zafer Orhan'a Türk Telekom'da önemli görev!

Başarılı kariyeri ile dikkat çeken ve daha önce Ulak Haberleşme Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Elazığlı hemşehrimiz Zafer Orhan, son olarak Molekül A.Ş. Grup CEO'su pozisyonundaydı. Şimdi ise Türk Telekom Network'ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Hemşehrimiz Zafer Orhan'a Türk Telekom'da önemli görev!

Başarılı kariyeri ile dikkat çeken ve daha önce Ulak Haberleşme Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Elazığlı hemşehrimiz Zafer Orhan, son olarak Molekül A.Ş. Grup CEO’su pozisyonundaydı. Şimdi ise Türk Telekom Network’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Zafer Orhan Kimdir?

Zafer Orhan, 1973 yılında Elazığ’da doğdu. Elazığ Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 1993 yılında Elazığ PTT Başmüdürlüğü’nde mühendis olarak göreve başladı. PTT'nin bölünmesinin ardından Türk Telekom Elazığ İl Müdürlüğü’nde çalışmaya devam etti.

2001-2002 yıllarında Güneydoğu’da askerlik görevini tamamlayan Orhan, Türk Telekom Elazığ Pazarlama Müdürlüğü’nde çalıştı. 2003 yılında Türk Telekom Strateji Başkanlığı’nda görev aldı ve müşteri ilişkileri, pazarlama, insan kaynakları konularında birçok projenin liderliğini üstlendi.

2011 yılında Türk Telekom Anadolu Merkez 1. Bölge (Ankara) Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Temmuz 2016’da Merkez Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. Bu dönemde, birçok ulusal ve uluslararası projede kurumunu başarıyla temsil etti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nda Kurumsal Dönüşüm Genel Müdürü olarak dijital ve kurumsal yenilik çalışmalarını yönetti.

2020 yılının Ekim ayında Savunma Sanayi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ULAK Haberleşme A.Ş.’de Pazarlama ve Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2021 yılında ULAK Haberleşme Genel Müdürü olarak göreve atanan Orhan, Şubat 2024’e kadar bu görevde bulundu.

Son olarak Molekül A.Ş. Grup CEO’su olarak görev yapan Zafer Orhan, şimdi Türk Telekom Network Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.