Hırsızlık yapınca yakayı ele verdi!

Elazığda 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, hırsızlık yapınca yakayı ele verdi. Jandarma ekiplerince yakalanan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık yapınca yakayı ele verdi!

Elazığ'da önceki gün Şahinkaya Mahallesi Çellik mezrasında yazlık olarak kullanılan bir evden laptop ve araç teybi çalındı. Bu hırsızlık olayı üzerine çalışmalar başlatan Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etti.

Hırsızlık Olayının Zanlısı Belirlendi

Yapılan istihbari çalışmalar ve araştırmalar sonucunda, hırsızlık olayının şüphelisi olarak E.E. isimli şahsın olduğu belirlendi. Şüphelinin hırsızlık malzemeleriyle birlikte yakalanması için operasyon düzenlendi.

Şüpheli Şahıs Metruk Bina İçerisinde Yakalandı

E.E., aynı mahallede bulunan metruk bir binada yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, hırsızlık malzemeleri sahibine teslim edildi.

Hırsızlık yapınca yakayı ele verdi!

Şüpheli Hakkında Ayrıca Hapis Cezası Kararı

Şüpheli E.E.'nin daha önce hapis cezası aldığı ve 12 yıl 10 ay 20 gün hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Adli İşlemler Başlatıldı

Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüpheli, adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık gibi suçlar, güvenlik birimlerinin titiz çalışmaları sonucunda aydınlatılabilir. Toplumun huzur ve güvenliği için emniyet güçlerine yardımcı olmak, suçların çözülmesine katkı sağlar.