HÜDA PAR, Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Güven Tazeledi

HÜDA PAR Elazığ İl teşkilatının 3. Olağan kongresinde delegelerin tüm oylarını alan Yasin Kavaklı güven tazeledi.

HÜDA PAR, Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Güven Tazeledi

HÜDA PAR Elazığ il teşkilatının 3. Olağan kongresi yapıldı. Kongrede tüm delegelerinin oyunu alan İl Başkanı Yasin Kavaklı güven tazeleyerek tekrardan il başkanı seçildi.

Haber Detay Görseli

KAVAKLI: İLİMİZİN HİÇBİR SORUNUNU ÖTELEMİYORUZ

Kongre sonrasında konuşma yapan Kavaklı, “Önce insan, öncelik Adalet” temamızla yolumuza devam ediyoruz. İlimizin hiçbir sorununu ötelemiyoruz. Yerinde ve zamanında girişimlerimiz sonuç veriyor. Hizmetlerimiz, halkımızın refahı ve huzuru içindir. Hiçbir zaman ayrıştırıcı dil kullanmadık kullanmıyoruz. Elazığ’ın sorunları ve sıkıntıları depremden dolayı çok fazladır. Yapılan çalışmaların yetersizliği ya da görmezden gelinen sorunları dile getirerek düzeltilmesi çabasında oluyoruz. Muhalefet partiler, şehrin eksik kalan ya da yapılması gerekenleri dile getirmek ve çözümünü sağlamakla görevlidir. Bizim yapmadığımız her çalışma yanlıştır ya da doğrudur yaklaşımı sergilemiyoruz. Yapılan çalışmanın halkın faydasına ise kimin yaptığına takılmadan destek veriyor, yapılan çalışmaya imzamızı atıyoruz. Bu yaklaşım partimizin anlayışıdır ve bu anlayışı her zaman muhafaza edeceğiz” dedi

Haber Detay Görseli

KAVAKLI: KONGREMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH

Pandemi sürecini yakından takip ettiğini dile getiren Kavaklı, “Sağlık hizmetinin yeterliliğe ulaşması ve gerekli hazırlıkları yapılması için çağrıda bulunmuştuk. Sağlıkta hata can kaybıyla sonuçlanır. Bundan dolayı salgını kontrol altına almak için tedbirlerin artırılması ve sağlık hizmetleri eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi gerekmektedir. Kongrede oy kullanan ve şahsımı tekrar il başkanı seçen tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yorgunluk göstermeden, yeise düşmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaları bereketli kılsın. Kongremiz hayırlara vesile olsun inşallah” temennisinde bulundu.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli