İki Firma Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Elazığ'da özel sağlık hizmetleri veren bir hastane ile BKM Best Beauty Center arasında indirim protokolü imzalandı.

İki Firma Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Elazığ'da özel sağlık hizmetleri veren bir hastane ile Elazığ'da güzellik alanında adından sıkça söz ettiren "Bizimle ışıldamaya ne derseniz?" sloganıyla profesyonel ve uzman kadrosuyla güzellik sektöründe şehrimize birçok yeniliği kazandıran BKM Best Beauty Center arasında indirim protokolü imzalandı.

BURCU KEY: MERKEZİMİZDE AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ

BKM Best Beauty Center kurucularından Burcu Key, “Uzman dev kadrosuyla Elazığ’a hizmet veren Hastanemiz ile bir indirim sözleşmesi imzaladık. Hastane Müdürü Zehra Hanım’a yardımlarından, desteğinden dolayı ve bizleri tercih ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Güzellik alanında şehrimizde uzman kadromuzla, steril ortamda kişiye özel profesyonel hizmet vermekten mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Malumunuz güzellik sektörü diğer sektörlere nazaran daha titiz ve her alanında sürekli kendisini yenileyen bir sektör, gerek cihazlar gerekse kadro anlamında sürekli kendinizi yenilemeniz lazım. Bizler BKM Best Beauty Center olarak bünyemizde çalışan uzman kadromuzun eğitimlerine büyük önem gösteriyor kendilerini bu alanda sürekli geliştirmelerine destek veriyoruz. Bu bağlamda Tüm Hastane çalışanlarına ve çalışanlarının birinci derece yakınlarını merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Best Güzellik Merkezi Kurucusu Burcu Key güzellik merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu

MERVE BARUT: HASTANE ÇALIŞANLARINI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ

Güzellik Uzmanı Merve Barut, “Merkezimizde profesyonel cilt bakımları, Lazer epilasyon, Micro blading, Hydrafacial, tedavi kapsamlı bebek kordonuyla cilt gençleştirme, kök hücre ve birçok işlemi steril ortamlarda uzman eşliğinde yapmaktayız. Malumunuz güzellik sektöründe bilgi, birikim, deneyim, ve tecrübe çok önemlidir. Herşeyden önce işlem yapılacak cihazların güncel yani son teknoloji cihazlar olması ve uzman ellerde kullanılması çok önemlidir. Bizler Best Güzellik merkezi olarak yılların vermiş olduğu deneyim, bilgi, birikim ve tecrübemizi son teknoloji cihazlarla birleştirip halkımıza bu yönde hizmet etmekten gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Değerli Elazığ halkını ve Hastane çalışanlarını bu hizmetlerimizden yararlanmak için merkezimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Güzellik Uzmanı Merve Barut Best Güzellik Merkezindeki işlemler hakkında bilgilendirme yaptı.

KÜBRA BARUT: HERKESİ MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ

Uzman Estetisyen Kübra Barut, “Merkezimizde profesyonel olarak, steril ortamda Dermapen, BB Shine, Protez Tırnak, Kalıcı Oje, Kirpik Lifting, İpek Kirpik ve Kaş Laminasyonu işlemlerini yapıyoruz. Güzellik alanında hemen hemen tüm hizmetleri hijyenik ve profesyonel olarak veriyoruz. Nitekim sektörün ciddiyetinin farkındayız. Sürekli yenilenen bir sektörde hizmet verdiğimizi biliyoruz. Kullanılan güzellik malzemelerini büyük bir titizlikle, araştırarak seçiyoruz. Kısaca kişiye özel profesyonel hizmet veriyoruz. Son olarak ipek kozası ile cilt bakımını deneyimlemek isteyen değerli Elazığlıları, hastane çalışanlarını ve yakınlarını merkezimize bekliyoruz” dedi.

Uzman Estetisyen Kübra Barut Best Güzellik Merkezinde yapılan işlemler ile ilgili açıklamalarda bulundu

ZEHRA DAYANAN: ÇALIŞAN VE ÜRETEN BÜTÜN KADINLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hastanenin Kurumsal Pazarlama Müdürü Zehra Dayanan, “Bugün BKM Best Beauty Center güzellik merkezi kurucularından Burcu Key ve profesyonel ekibi ile bir araya geldik. Öncelikle kendilerine güler yüzlülüğünden ötürü, misafirperverliğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Son zamanlarda son model lazer cihazlarıyla, hijyenik ortamıyla ve personellerinin güler yüzüyle adını duyuran BKM Best Beauty Center güzellik Merkezi ile hastanemiz arasında bir mutabakat imzaladık. 45 kişilik dev uzman hekim kadromuz, son model cihazlarımızla çalışan ve üreten bütün kadınların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hastane Pazarlama Müdürü Zehra Dayan açıklamalarda bulundu

İki Firma Arasında İndirim Protokolü İmzalandı
İki Firma Arasında İndirim Protokolü İmzalandı