İl Başkanı Duran'dan Demirci'ye Siyasi Şov Tepkisi

İMAMOĞLU'na tepki gösteren DEMİRCİ'yle CHP İl Başkanı DURAN karşı karşıya geldi.

İl Başkanı Duran'dan Demirci'ye Siyasi Şov Tepkisi

ELAZIĞ’A OKUL VE SİYASÎ ŞOV POLEMİĞİ!

Elazığ Turan Gazetesinin haberine göre Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da yaptırılacak okul projesinin siyasete alet edildiğini öne sürerek tepki gösterirken, DEMİRCİ’yle CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar DURAN karşı karşıya geldi.

DURAN, Veysel DEMİRCİ’nin bu tepkisini “İleriki süreçte AKP’den milletvekili adayı olma hevesinin yansımasıdır” diye değerlendirdi ve DEMİRCİ’nin şov ithamını “Sosyal paylaşım sitelerindeki şahsına ait sayfalarda kimin şov yaptığı açıkça görülmektedir" şeklinde cevaplandırdı.

DEMİRCİ: PROTOKOL TÖRENİ SİYASİ ŞOVA DÖNÜŞTÜ!

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığlı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, okul protokolü için Elazığ'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU'nu “imza töreninde siyasi şov yaptı” diye eleştirerek, deprem felaketinde yara alan şehrin bu durumunu fırsata çevirmenin yanlış olduğunu ifade etmişti.

Elazığ'da 24 Ocak'ta yaşanan depremde binlerce konutun yanısıra 27 okulun da hasar gördüğü için yıkıldığını hatırlatan DEMİRCİ; İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da yaptıracağı okul projesinin siyasi malzeme olarak kullanıldığını Başkan Ekrem İMAMOĞLU'nun Elazığ'da gelerek Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle imzaladığı protokol törenini siyasi şova dönüştürdüğünü üzüntüyle takip ettiklerini, bu tutumun, yapılacak hizmeti gölgede bıraktığını dile getirmişti.

“AKSARAY’DA TAM DONANIMLI BİR OKUL İNŞA ETTİK!”

İş İnsanı DEMİRCİ, Ziver Holding olarak Elazığ'da eğitim öğretimin devamı için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini aktararak; Depremden hemen sonra Milli Eğitim Bakanlığıyla görüşerek Aksaray Mahallesi’nde tam donanımlı bir okul inşa ettiklerini ve okulun bu yıl eğitim, öğretim hizmetine başladığını söylemişti. Veysel DEMİRCİ bu hizmeti yaparken herhangi bir menfaat gütmediklerini, memlekete hizmet sevgilerinin bir nişanesi olmasını istediklerini ifâde ederken, Hizmette mütevazilik düsturuyla çalışmalarını yürüttüklerini belirtmişti.

DURAN: AKP'YE YAKIN İŞ İNSANI!..

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ’nin açıklamalarına cevap CHP Elazığ İl Başkanı Av Coşkun Çağlar DURAN’dan geldi.

Başkan DURAN; "İBB Başkanımız Sayın Ekrem İMAMOĞLU’nun depremde hasar alan Gazi Meslek ve Anadolu Teknik Lisesinin yapımını üstlenmesinin ardından şehrimize yapmış olduğu ziyaret ve partimize gösterilen bu büyük ilgiyi hazmedemeyenler, gerek partimize gerekse belediye başkanımız Ekrem İMAMOĞLU’na içi boş olan ve karşılık bulmayan eleştirilerle siyasetin seviyesini düşürmeye devam ediyorlar. AKP'ye yakın iş insanı olarak bilinen Veysel DEMİRCİ'nin 16 milyonun temsilcisi olan Başkanımız İMAMOĞLU’na boş ve anlam verilemeyen eleştirilerde bulunması üzüntü verici bir durumdur.

“AKP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMA HEVESİ!..”

“Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden belediyelerimizin kentimizde büyük bir ihtiyaç hâline gelen okul yapımlarına destek olması kentlerin dayanışması adına önemli bir olaydır. Ancak böyle güzel bir girişimi dahi “siyasi şov" olarak lanse edip yapılan hizmeti küçümsemek Sayın DEMİRCİ'ye yakışmamıştır. Ne yazık ki ülkemizde yaşanan temel sorun; iktidara yaranmak için ve iktidardan beslenerek servetine servet katanların Sayın İMAMOĞLU’nun İBB adına yaptırmakta olduğu okul için protokol imzalama sürecini bile bu şekilde seviyesiz değerlendirilmesidir. Sayın DEMİRCİ’nin bu açıklaması ileriki süreçte AKP’den milletvekili adayı olma hevesinin yansımasıdır. Sosyal paylaşım sitelerindeki şahsına ait sayfalarda kimin şov yaptığı açıkça görülmektedir.

Kaynak: Elazığ Turan Gazetesi