İş Adamı Muzaffer Sezgin, Koronavirüse Yenik Düştü

Elazığ'ın önemli işadamlarından Sezgin Motor Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Sezgin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İş Adamı Muzaffer Sezgin, Koronavirüse Yenik Düştü

Elazığ’ın tanınan ve sevilen işadamlarından Sezgin Motor Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Sezgin hayatını kaybetti. Bir süre önce koronavirüse yakalanan 57 yaşındaki işadamı Muzaffer Sezgin, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi alan işadamı Muzaffer Sezgin koronavirüse yenik düştü. Akşam saatlerinde hayata veda eden Muzaffer Sezgin yarın saat 10’da Kinederiç köyünde defnedilecek.

ELAZIĞ’DAN DÜNYAYA AÇILAN FABRİKANIN SAHİBİYDİ

Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde 27 yıl önce kurduğu motor fabrikasında şu ana kadar 10 milyondan fazla üretim gerçekleştirmişti. ARGE ve çalışma ekibiyle dünyanın en iyi motor fabrikaları arasında ilk sıralarda yer almayı başarmış ve Elazığ’dan 12 ülkeye de ihracat yapıyordu. Muzaffer Sezgin yönetimindeki fabrika; Türk Silahlı Kuvvetlerine Uçak Savar motoru, ABD'ye İnsansız Hava Aracı motoru, yine bir otomobil fabrikasına araç motoru üretimi yapıyordu. Haberkent Gazetesi olarak merhum Muzaffer Sezgin’e Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.