İşte Elazığ Belediyesi'nden bir vizyonsuzluk daha!

Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Yaşam Alanı altındaki boş arazide akan kanalizasyon suyunun Elazığ Belediyesi tarafından yapılan sözde çözümü mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşte Elazığ Belediyesi'nden bir vizyonsuzluk daha!

Whatsapp ihbar hattımıza gelen görüntüde Elazığ Belediyesi'nin vizyon proje diye sundukları Çaydaçıra Mahallesi Kent-Köy Yaşan Alanı'nın hemen altında bulunan boş arazideki kanalizasyon suyunun yaydığı kötü koku nedeniyle mahalle sakinleri adeta evlere hapsoldu.

İşte Elazığ Belediyesi'nden bir vizyonsuzluk daha!

Gelen kötü koku nedeniyle evlerinin camlarını açamadıklarını belirten vatandaşlar, "Sıcakların bu denli arttığı günlerde bizleri böylesi bir duruma mahkum edenleri biz Allah'a havale ediyoruz. Defalarca durumu Elazığ Belediyesi Beyaz Masa'ya bildirdik. Ama ne gelen var ne giden, malum havalar çok sıcak bazı apartman sakinleri camlarını kapatmakla yetinmedi camlarına naylon tarzı muşamba çekmeye başladı. Görüyorsunuz böyle bir çalışma olur mu hiç? 1,5 metre kazılıp bu beton borular toprağın altına yerleştirilip üzeri toprakla doldurulmazsa bu kokunun önüne nasıl geçilebilir ki? Tamamen göz boyama niteliğinde bir çalışma yazık inanın çok yazık" ifadelerini kullanarak tepkilerini dile getirdi.

İşte Elazığ Belediyesi'nden bir vizyonsuzluk daha!

Geçen yıl Elazığ Belediyesi tarafından yapılan sözde, tamamen göz boyama niteliğindeki çalışma kötü kokunun ortadan kalkmasına yetmedi. Görüntülerde yer alan boş arazinin başından sonuna kadar toğrağın yüzeyine konulan beton borulardan bazılarının kırık ve gelişi güzel bir şekilde yerleştirilmesi Elazığ Belediyesi'nin vizyonsuzluğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Mahalle sakinleri durumu defalarca Elazığ Belediyesi Beyaz Masa'ya bildirmelerine rağmen herhangi bir çözüm alamadıklarını belirterek yetkililerden çözüm beklediklerini belirttiler.