İyi Parti Elazığ İl Teşkilatı Ankara'ya Çıkartma Yaptı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve il teşkilatı Ankara'da Genel Başkanları Meral Akşener ile buluştular. İller bazlı istişare toplantısını gerçekleştirdiler.

İyi Parti Elazığ İl Teşkilatı Ankara'ya Çıkartma Yaptı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberlerindeki 45 kişilik heyet ile birlikte partilerinin Ankara’da düzenlenen iller bazlı istişare toplantısına katıldılar.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli ve Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Elazığ’a gelerek bir dizi ziyaret, toplantı ve halka buluşma programları gerçekleştirmiş ve hem halktan dinledikleri şikâyetlerle birlikte İl Başkanı Mevlüt Or’un hazırladığı Elazığ’ın sorunları ile ilgili dosyayı, Genel Merkez ve TBMM’ye taşıyacaklarını ifade etmişlerdi.

Bu gelişmenin ardından İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı, Genel Merkez’in organize ettiği istişare toplantısına katılmak üzere 45 kişilik bir heyet ile Ankara’ya gitti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığında düzenlenecek iller bazlı istişare toplantısına katılmak üzere İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberinde 45 kişilik bir heyette Ankara’da toplantı gerçekleştirdiler.

OR: TAVSİYE VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİK

Açıklama yapan İl Başkanı Mevlüt Or, Elazığ İl yönetimi, İlçe başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik kolları ile birlikte Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener  hanımefendiyi ziyaret ettik. Tavsiye ve önerilerini dinledik. Bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ile de görüşen İl Başkanı Mevlüt Or başkanlığındaki İYİ Parti heyeti Elazığ’a döndü.

Haber Detay Görseli

OR: SAMİMİ VE SICAK KARŞILAMALARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

İYİ Parti İl Başkanı Or, “İl yönetimimiz, İlçe Başkanlarımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile birlikte, Genel Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Metin Ergun, Ahmet Erozan, Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz ile STK’lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Burak Akburak'a samimi ve sıcak karşılamaları için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.