İyi Partili Lütfü Türkkan'dan şehit ailesine ağır küfür!

İyi Parti Genel Başkanı Akşener'in esnaf ziyareti sırasında, şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İyi Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savundu, tepki gösterdi. İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da bu kişiye küfretti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İyi Partili Lütfü Türkkan'dan şehit ailesine ağır küfür!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde partililerle bir araya geldi.  O sırada bir kişinin tepkisiyle karşılaştı. Korumalar ve polis şahsı bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da tepki gösteren kişinin yanına gidip boynuna sarılarak bir süre konuştu.

Şehit yakını olduğunu iddia eden şahıs İyi Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savununca olanlar oldu. İyi Partili Lütfü Türkkan'ın şahsa küfür etmesi kameralara yansıdı.

Tahir Kümran isimli şahıs bölgeden uzaklaştırılırdı. İyi Partili Lütfü Türkkan da küfür ettikten sonra programına kaldığı yerden devam etti.

Şehit yakını şikayetçi oldu

Şehit yakını Gürmen, Türkkan tarafından tekmelendiğini de iddia ederek şikayetçi oldu.

Gürmen, “Bana hakaret küfürler eden aynı o şahıs alttan da bana tekme vurdu. Dizleriyle ayakkabıyla bana vurdu. Hala yarası var. Vardır yani bunları çektim hepsi rapordadır. Kendi ayağımla gittim suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.

Tahir Gürmen'in 15 yaşında çobanlık yaparken şehit edilen İsa Gürmen'in ağabeyi olduğu öğrenildi.

Şehit ailelerinden Tükkan'a tepki

Gürmen'e yapılan muameleye bir tepki de Anadolu Köy Korucuları Ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen'den geldi.

Sözen, “Bu küfür sadece bugün burada bu kardeşimiz nezdinde yapılmamıştır. Türkiye'deki bütün şehit ailelerimize ve gazilerimize ve bütün Bingöl halkına yapılmıştır. Lütfi Türkkan'ın biran önce bu akşam siyaseten istifa etmesi lazım" dedi.

İyi Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına küfretmesi sosyal medyada da büyük tepki topladı.