Karakoçan'da feci kaza: Otomobil demir korkuluklara çarptı!

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin demir korkuluklara çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karakoçan'da feci kaza: Otomobil demir korkuluklara çarptı!

Karakoçan'da Direksiyon Hakimiyeti Kaybı Can Aldı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Kaza, Başyurt köyü mevkiinde gerçekleşti ve otomobilde bulunan 6 kişiden 1’i hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Karakoçan'da feci kaza: Otomobil demir korkuluklara çarptı!

Kazanın Ayrıntıları: Jandarma, İtfaiye ve Sağlık Ekipleri Seferber Oldu

Edinilen bilgilere göre, A.Ç. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle demir korkuluklara çarptı. Kaza sonrası olay yerinde büyük bir kaos yaşandı. Diğer sürücülerin durumu fark etmesi üzerine hemen jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralılar, olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Sürücü: A.Ç. Hayatını Kaybetti

Kazanın en acı anı ise Karakoçan Devlet Hastanesi’nde yaşandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü A.Ç., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise hastanelerde tedavileri sürüyor.

Karakoçan'da feci kaza: Otomobil demir korkuluklara çarptı!

Kaza İncelemesi Sürüyor: Olayın Detayları Araştırılıyor

Kaza ile ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylar araştırılırken, Elazığ Karakoçan ilçesinde yaşanan bu üzücü olay, trafik güvenliği konusundaki hassasiyeti bir kez daha gündeme getirdi.