Karakoçan'da miting gibi SKM açılışı!

Yeniden Refah Partisi'nin Karakoçan Belediye Başkan Adayı Nurettin Arslan, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı için düzenlenen açılış mitinge döndü. Başkan adayı Arslan yaklaşık 400 araçlık konvoyla birlikte partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Karakoçan'da miting gibi SKM açılışı!

Yeniden Refah Partisi Karakoçan Belediye Başkan Adayı Nurettin Arslan'ın Karakoçan'da gerçekleştirdiği SKM açılışı, miting havasına bürünerek gövde gösterisine dönüştü.

Karakoçan'da miting gibi SKM açılışı!

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği SKM açılışına katılan Nurettin Arslan, açılış alanını dolduran seçmenlere hitap etti. Arslan, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: "Karakoçan kararını vermiş, hizmet belediyeciliğini seçmiş, ahlak belediyeciliğini seçmiş. Daha öncede yapmış olduğumuz gibi Karakoçan'ı hizmetle buluşturacağız, kimsenin şüphesi olmasın."

Karakoçan'da miting gibi SKM açılışı!

Seçmenlerin Tepkisi: "Hizmete İhtiyacımız Var"

SKM açılışı sırasında seçmenler arasında yapılan röportajlarda, Karakoçan halkının belediyeden beklediği hizmetlerin önemine vurgu yapıldı. Bir seçmen, "Artık ilçemizde gerçek anlamda hizmete ihtiyacımız var. Umuyoruz ki yeni belediye başkanımız, vaat ettiği gibi hizmetlerle dolu bir dönem başlatacaktır." ifadelerini kullandı. Başka bir seçmen ise, "Nurettin Arslan gibi deneyimli ve halkın içinden bir ismin belediyemizi yönetmeye talip olması, bizi umutlandırıyor. İnşallah ilçemiz için güzel günler göreceğiz." şeklinde konuştu.

Karakoçan'da miting gibi SKM açılışı!

Karakoçan'da Seçim Heyecanı Artıyor

Karakoçan'da seçim heyecanı her geçen gün artarken, adayların halka verdikleri vaatler ve düzenlenen etkinlikler seçmenin ilgisini çekmeye devam ediyor. Nurettin Arslan'ın gerçekleştirdiği SKM açılışı, seçim atmosferinin gergin olduğu bu dönemde dikkat çeken etkinliklerden biri olarak öne çıktı.

Karakoçan'da miting gibi SKM açılışı!