Karaman'da Elazığ Rüzgarı! Gakgolar İftar Programında Bir Araya Geldi
Karaman'da yaşayan Elazığlılar, New Karaman Otel'de düzenlenen iftar programında bir araya gelerek Ramazan'ın manevi atmosferini ve Elazığ kültürünü birlikte yaşadı. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı etkinlikte, AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Karaman’da ikamet eden Elazığlılar, New Karaman Otel'de düzenlenen özel iftar programında bir araya geldi. Yaklaşık 100 Elazığlı, Ramazan’ın manevi atmosferini paylaşarak memleket özlemini giderme fırsatı buldu.
Elazığ Kültürü ve Dayanışma Ruhu Ön Plana Çıktı
İftar programında Elazığ kültürü yaşatılırken, katılımcılar arasında güçlü bir dayanışma örneği sergilendi. Hemşehri buluşması niteliğinde gerçekleşen etkinlikte, Elazığ’ın gelenek ve görenekleri de konuşuldu.
AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’den Birlik Mesajı
Programa katılan AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, katılımcılara hitap ederek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Elazığlıların gittiği her yerde kültürüne sahip çıktığını belirten Eser, bu tür etkinliklerin dayanışma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Elazığlılar Ramazan’ın Bereketini Paylaştı
Karaman’daki Elazığlılar, hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, Ramazan’ın manevi ruhunu paylaşmanın huzurunu hissetti. İftar programının geleneksel hale getirilmesi yönünde de temenniler dile getirildi.