Kastamonu Basınında Güvensizlik Hakim!

Elazığspor'la birlikte kümede kalma mücadelesi veren Kastamonuspor hakkında Kastamonu basını fazla ümitli değil…

Kastamonu Basınında Güvensizlik Hakim!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta temsilcimiz Elazığspor’la birlikte kümede kalma mücadelesi veren Kastamonuspor’un durumu aradaki 7 puanlık farka rağmen Kastamonu basınına güven vermiyor.

Yerel bazda yayın yapan gazeteler ve web siteleri, Kastamonuspor’un Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığı galibiyete sevinemezken, manşetleri Elazığspor’un Bodrumspor karşısında aldığı galibiyete çektiler.

“SON DÖRT HAFTAYA RAHAT GİRME HESABI TUTMADI”

Kastamonu Gazetesi’nde durumu özetleyen haberle ilgili şu ifadeler kullanıldı;

“GMG Kastamonuspor, ligde kalma mücadelesinde kritik öneme sahip maçı kazanmayı bildi, ancak son dört haftaya rahat girme hesabı, Elazığspor’un aldığı sürpriz galibiyetle boşa çıktı.

Kırmızı-siyahlılar Tarsus İdmanyurdu’nu ligin ilk yarısında rakibinin elde ettiği skorla 2-0 yenerken goller 44’üncü dakikada Faruk Öcal’dan, 81’inci dakikada ise Metincan Cici’den geldi.

Bu sonuçla son 4 haftaya 36 puanla giren GMG Kastamonuspor’un ligde kalabilme mücadelesi verdiği rakibi Elazığspor’la arasındaki 7 puanlık fark değişmedi.

1922 Konyaspor ve Bayburt Özel İdarespor’un puan kaybetmeleriyle üst sıralara daha da yaklaşan GMG Kastamonuspor, Elazığspor’un Bodrum karşısındaki sürpriz galibiyetiyle son dört haftaya rahat girme hesabının tutmayışına üzüldü.

Küme düşme hattı ile olan puan farkını koruyan GMG Kastamonuspor, 35. hafta maçını 22 Nisan Perşembe günü deplasmanda Kırklarelispor ile yapacak.”

Hakimiyet Gazetesi/Hüseyin Kabukçu