Kaya Karakaya Spor Lisesi yeni yetenekleri keşfetmeyi sürdürüyor

İlimizin sporcu fabrikası Kaya Karakaya Spor Lisesi yeni yetenekleri keşfetmeyi sürdürüyor. Gerçekleştirilecek olan özel yetenek sınavı ile Elazığlı 60 yetenek spora kazandırılacak. Ön kayıt başvuruları, 29 Haziran'da sona erecek. Yetenek Sınavı 01-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Kaya Karakaya Spor Lisesi yeni yetenekleri keşfetmeyi sürdürüyor

Elazığ tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Şampiyonu olup ilimizi Dünya Futbol Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil eden Kaya Karakaya Spor Lisesi yeni yeteneklerini bekliyor.

KAYA KARAKAYA SPOR LİSESİ, YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALACAK

Kaya Karakaya Spor Lisesi yapacağı özel yetenek sınavı ile spora yetenekli öğrencileri seçmeye hazırlanıyor. Spor salonlarından, açık hava spor alanlarına kadar, işinde uzman beden eğitimi öğretmenleriyle, spora gönül vermiş ve geleceğini spor üzerine şekillendirmek isteyen gençleri bekleyen Kaya Karakaya Spor Lisesi, yetenek sınavı ile öğrenci alacak.

Haber Detay Görseli

YETENEK SINAVI 01-10 TEMMUZ 2020 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK.

Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi’ne öğrenci alımı özel yetenek sınavı ön kayıt başvuruları 29 Haziran’da sona eriyor. Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi’ne öğrenci alımı özel yetenek sınavı ön kayıt başvuruları devam ediyor. Kaya Karakaya Spor Lisesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı yetenek sınavı ile öğrenci alımı süreci 29 Haziran tarihine kadar devam edecek. Yetenek Sınavı 01-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak. Yapılacak olan yetenek sınavıyla Kaya Karakaya Spor Lisesine 60 öğrenci alınacak.

NASIL KAYIT YAPTIRILACAK?

Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar başvuruların devam ettiği belirtilirken, kayıt yaptırmak isteyenlerin 29 Haziran Pazartesi günü mesai bitimine kadar velileri tarafından bireysel olarak e-Okul Sistemi üzerinden yapılacağını ifade etti. Sancar, internetten başvuru yapamayan veliler kılavuz içerisinde yayımlanan formu doldurulup imzalı olarak okul idaresine verilmesi durumunda da veli adına okul idaresince bireysel başvuru yapılabileceğini dile getirdi.

Haber Detay Görseli

SPOR BÖLÜMÜNE 60 ÖĞRENCİ ALINACAK

Kaya Karakaya Spor Lisesi Müdürü Levent Sancar sınav tarihleri ilgili olarak yaptığı açıklamada ise ön kayıt yaptıran adayların yetenek sınavları; 01-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak sınav sonunda spor bölümüne 60, resim bölümüne 30, müzik bölümüne 30 öğrencinin alınacağını açıkladı. Levent Sancar, kazanan öğrencilere ait asil ve yedek listelerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün elazig.meb.gov.tr adresinde ile Kaya Karakaya Spor Lisesi Web Sayfası’nda ilan edileceğini kaydetti. Sınavı kazanan öğrencilerin 13-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında yerleştirileceğinin altını çizen Sancar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi…

OKULA 16. KEZ ÖĞRENCİ ALINACAK

“Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi 2005-2006 Eğitim – Öğretim Yılında açılmıştır. Bu eğitim öğretim yılında 16. kez okulumuza öğrenci alınacaktır. Okulumuza öğrenci alımı, Bakanlığımız tarafından belirlenen ve her yıl resmi yazıyla okullara tebliğ edilen temel kural ve hususlara göre yapılmaktadır. Okulumuzun seçme sınavı yetenek sınavının belirleyicileri ve orta öğretim yerleştirme puanının belirleyicileri esas alınarak yapılacaktır. Özel yetenek sınavında tüm adaylar eşit şartlarda yarışacaktır. Adayların başarılı kabul edilmesi, sınava daha iyi hazırlanmış olmaları neticesinde olacaktır.”

Haber Detay Görseli

TEDBİRLER DOĞRULTUSUNDA SAĞLIKLI BİR SINAV YAPMANIN GAYRETİNDE OLACAĞIZ

“Sınavımızı kovit-19 salgının devam ettiği bir durumda gerçekleştireceğiz. Sağlık Bakanlığımızın tavsiyeleri sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı’mızın tedbirleri doğrultusunda sağlıklı bir sınav yapmanın gayretinde olacağız. Bu konuda siz değerli öğrenci adaylarımızın ve velilerimizin kurallara uygun hareket ederek önce sağlık anlayışı ile tedbirli davranmanız sonucunda sınavlarımızı geçirmeyi tasarlamaktayız.Sınavla ilgili tüm açıklamaları okulumuz sitesinden takip etmenizi öneriyorum. Okulumuzda oluşturduğumuz ve sınav başvuru sürecinden sınav sonuçlanıncaya kadar ki tüm aşamalarda sınav başvuru merkezi ile iletişim kurmanız halinde sınavla ilgili her türlü destek bilgiyi bulabileceksiniz. Sınav sırasında sportmenliğe ve öğrenciliğe uygun yaklaşımla okulumuza kaliteli bir katkı sunacağınız temennisi ile sınavda başarılar diliyorum.”

Haber Detay Görseli