Kelebek hastası 7 yaşındaki Fatma Aydın yardım bekliyor!

Elazığ'da 7 yaşındaki Fatma Aydın, nadir görülen kelebek hastalığıyla mücadele ediyor. Cildi en ufak bir dokunuşla soyulan Fatma'nın annesi Gülsüm Aydın, kızının tedavisi ve bakımı için yardım bekliyor.

Kelebek hastası 7 yaşındaki Fatma Aydın yardım bekliyor!

Elazığ'da Bir Yardım Çağrısı: Kelebek Hastası Fatma Aydın

Halk arasında 'kelebek hastalığı' olarak bilinen epidermolysis büllosa hastalığına sahip 7 yaşındaki Fatma Aydın, annesi Gülsüm Aydın ile birlikte Elazığ'da yaşam mücadelesi veriyor. Nadir görülen bu hastalık nedeniyle Fatma, en ufak bir dokunuşta bile cildinde soyulma ve yaralar oluşuyor.

Kelebek Hastalığıyla Mücadele: Fatma'nın Zorlu Yaşamı

Fatma, doğduğu günden bu yana kelebek hastalığı ile yaşıyor. Bu hastalığın kesin bir tedavisi bulunmuyor ve Fatma, yaşıtları gibi rahatça koşup oynayamıyor. Ellerinde ve ayaklarında oluşan yaralar nedeniyle parmakları birbirine yapışmış durumda. Fatma, annesinin yardımıyla ellerini kullanmayı öğrenmeye çalışıyor.

Kelebek hastası 7 yaşındaki Fatma Aydın yardım bekliyor!

Gülsüm Aydın'ın Mücadelesi ve Yardım Çağrısı

Anne Gülsüm Aydın, kızının vücudunda oluşan yaraları doktor titizliğiyle sarmaya çalışıyor. Son zamanlarda maddi ve manevi olarak zor günler geçiren aile, yetkililerden ve hayırsever iş adamlarından yardım bekliyor. Gülsüm Aydın, "Kızımın acılarını hafifletebilmek için elimden geleni yapıyorum. Ancak yardıma ihtiyacımız var. Lütfen sesimizi duyun" diyerek yardım çağrısında bulundu.

Elazığ Halkı ve Yetkililere Sesleniş

Elazığ'da yaşayan Gülsüm ve Fatma Aydın, halkın ve yetkililerin desteğiyle daha iyi bir yaşam umuyor. Kelebek hastalığıyla mücadele eden Fatma'nın daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için, duyarlı vatandaşlardan ve iş dünyasından gelecek yardımlar büyük önem taşıyor.

Kelebek hastası 7 yaşındaki Fatma Aydın yardım bekliyor!

Bu zorlu hastalıkla mücadele eden küçük Fatma'ya ve annesine yardım etmek isteyenlerin, Elazığ'daki ilgili kurumlarla iletişime geçmeleri bekleniyor. Fatma'nın acılarını hafifletmek ve ona daha iyi bir gelecek sunmak için, hep birlikte el ele verelim.