Keleş ve Nazırlı'nın hizmet anlayışı Elazığ'a umut veriyor!

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, şehrin problemlerinin çözümü ve etkili hizmetlerin yapılması için verdikleri gayret ile halkın takdirini kazanmaya devam ediyorlar.

Keleş ve Nazırlı'nın hizmet anlayışı Elazığ'a umut veriyor!

Genel seçimlerin ardından yaklaşık olarak bir yıllık bir süre geçmesine rağmen geçen sürede ortaya koydukları performans ile AK Parti’nin önceki dönem milletvekillerinden farklılıklarını ortaya koyan Prof. Dr. Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, şehrin içinde bulunduğu sorunları bir bir çözüme kavuşturuyorlar.

Bürokrasi deneyimi olan Erol Keleş ile teşkilatçılık deneyimi olan Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın hizmet anlayışı birleşince sulama projeleri, sağlık hizmetleri, spor yatırımları ve ilçelerin beklediği yatırımlar bir bir hayata geçmeye devam ediyor.

Her fırsatta halkın içinde olan AK Parti’nin iki milletvekili vatandaşlarla bire bir iletişim kurarak da halkın beklentilerini almaya özen gösteriyor. Mahmut Rıdvan Nazırlı mahalle ve ilçelerde halkla buluşurken, Erol Keleş AK Parti İl Başkanlığında halkla buluşma toplantıları düzenliyor. AK Parti’nin ülke genelinde yaşadığı halktan kopulduğu, uzaklaştığı değerlendirmeleri Keleş ve Nazırlı’nın bu çalışmaları ile Elazığ için söylenemiyor.

Gençliklerinin verdiği heyecan ve motivasyon ile Elazığ’da başarılı milletvekili profili ortaya koyan Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, halkın şehrin geleceği adına umutlarının da güçlü olmasını sağlıyorlar.

AK Parti’nin iki milletvekilinin birlikteliğinden ortaya çıkan güç ve enerji, tarihi hizmetlerin yapılacağının da müjdecisi olacağa benziyor.