'Kirve' Işıkver'den sünnet şölenine büyük destek!

Elazığ'da düzenlenen sünnet şöleninde MHP Milletvekili Semih Işıkver, AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın çağrısına destek vererek 250 çocuğa 250 bin TL sünnet hediyesi gönderdi.

'Kirve' Işıkver'den sünnet şölenine büyük destek!

Elazığ’da gerçekleştirilen sünnet şöleninde, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 250 çocuğa gönderdiği 250 bin TL'lik hediye ile büyük bir jest yaptı. AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın düzenlediği etkinlik, çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir anı oldu.

Milletvekili Semih Işıkver'den sünnet şölenine büyük destek!

Nazırlı’nın Çağrısına Işıkver’den Destek

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın organize ettiği sünnet şöleninde, 250 çocuğun sünnet ettirileceği açıklandı. Nazırlı’nın sosyal medya üzerinden sorduğu "Vekil abileriniz de kirve olur mu?" sorusuna MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’den anlamlı bir cevap geldi. Işıkver, "Vekilim, üzerimize düşeni zevkle yaparız. Selamlar." diyerek desteğini açıkladı.

250 Çocuğa 250 Bin TL Hediye

Sünnet şölenine katılamayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, etkinliğe anlam katmak adına 250 sünnet çocuğuna toplamda 250 bin TL değerinde hediye gönderdi. Her bir çocuğa 1000’er TL tutarındaki hediyeler, sünnet şölenine katılan MHP MYK Üyesi Hamit Kaya tarafından çocuklara takdim edildi.

Milletvekili Semih Işıkver'den sünnet şölenine büyük destek!

Sünnet Şöleninde Büyük Sevinç

Işıkver’in bu anlamlı hediyesi, sünnet şölenine katılan çocuklar ve aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Elazığ’daki bu organizasyon, hem çocuklar için unutulmaz bir anı hem de toplumda birlik ve dayanışmanın güzel bir örneği olarak hafızalara kazındı.