Kovancılar, Bismil'i farklı geçti: 4 - 0

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un ilk haftasında Kovancılarspor, evinde karşılaştığı Bismil 21 Sportif Faaliyetler'i 4-0 mağlup etti.

Kovancılar, Bismil'i farklı geçti: 4 - 0

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup ilk hafta maçında Kovancılarspor, Bismil 21 Sportif Faaliyetler’i konuk etti. Gençlik Merkezi Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısını Elazığ ekibi Samet Biçer, Ersen Kantarcıoğlu ve Abdulbaki Umay’ın golleriyle 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Emrah Köysüren’le bir gol daha bulan Bordo-Mavililer sahadan 4-0’lık farklı galibiyetle ayrıldı. Lige farklı bir galibiyetle başlayan Kovancılarspor, ikinci hafta maçında 12 Bingölspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Öte yandan, Elazığ'ın en büyük ilçesinin takımı, Bölgesel Amatör Lig'in ilk haftasında Bismil 21 karşısına Yolspor'un geçen sezon giydiği formayla çıktı. Kulübün neden böyle bir yol izlediği konusunda ise açıklama yapılmadı.

Güncelleme: KOVANCILARSPOR’DAN AÇIKLAMA

Kovancılarspor Başkanı Emrah Topuz, yaşanan olay ilgili Fırat Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, “Bugün Bismil 21 Sportif Faaliyetler ile oynadığımız maçta rakibin forması ile  bizim formamız aynı olduğu için hakem forma değişiklik talebi istedi ve bu şekilde maçı oynatmayacağını söyledi. Bizimde ikinci formamız henüz bize ulaşmadığı için Yolspor’dan forma talebinde bulunduk ve maça o şekilde çıktık" ifadelerinde bulundu.