Maçın ardından saha birden karıştı

Elazığspor'un evinde yenildiği Kırklarelispor maçının ardından saha bir anda karıştı. Karşılaşma boyunca rakip oyuncu Berkan Burak Turan'ın sözlü sataşmalarına maruz kaldığını belirten bazı Elazığsporlu oyuncular, maçın ardından bu futbolcuya tepki gösterdi. Elazığsporlu Kaleci Ahmet Doğan sinirlerine hakim olamazken, Elazığsporlu Ömer Yıldız, Antrenör İlhan Aydın ve bazı rakip oyuncular genç kaleciyi sakinleştirmeye çalıştı.

Maçın ardından saha birden karıştı

Elazığspor’un evinde Kırklarelispor’a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından saha karıştı.

BERKAN BURAK TURAN, ELAZIĞSPORLU OYUNCULARI TAHRİK Mİ ETTİ?

Mücadelenin Hakemi Erhan Kutlu’nun verdiği kararlarla tansiyonu yükselttiği belirtilen maçta bordo-beyazlı futbolcuların da sinirleri gerildi. Karşılaşma boyunca rakip oyuncu Berkan Burak Turan’ın da sözlü sataşmalarına maruz kaldığını belirten bazı Elazığsporlu oyuncular, maçın ardından bu futbolcuya tepki gösterdi.

Haber Detay Görseli

GENÇ KALECİ SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Tufan Kelleci’nin Berkan Burak Turan’a tepki göstermesiyle başlayan olaylara, Elazığsporlu Kaleci Ahmet Doğan da ortak oldu. Genç kaleci sinirlerine hakim olamazken, Elazığsporlu Ömer Yıldız, Antrenör İlhan Aydın ve bazı Elazığsporlu ve rakip oyuncularla Ahmet Doğan’ı sakinleştirmeye çalıştı.

Haber Detay Görseli

AHMET DOĞAN’IN SOYUNMA ODASINA GİTMESİYLE OLAYLAR SON BULDU

Öte yandan Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de olayların büyümemesi adına futbolcularını tribünden sakinleştirmeye çalıştı. Ahmet Doğan’ın soyunma odasına gitmesiyle olaylar son bulurken, rakip takım bir süre saha içerisinde bekletildi.

Haber Detay Görseli