Maddi imkansızlık engel olmadı: İyilik Çeşmesi Derneği'nden evlenmek isteyen çifte destek!

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, 'Yeter ki Gönüller Bir Olsun' projesiyle ihtiyaç sahibi bir çiftin tüm düğün masraflarını karşıladı. Dernek Başkanı İbrahim Sedat Çetin, yardımlarının düğün sonrası da devam edeceğini duyurdu.

Maddi imkansızlık engel olmadı: İyilik Çeşmesi Derneği'nden evlenmek isteyen çifte destek!

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, "Yeter ki Gönüller Bir Olsun, İyilik Çeşmesi Sizinle" başlığı altında yürüttüğü proje ile, maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlenemeyen bir çiftin düğün masraflarını üstlendi. Beyaz eşyadan gelinlik ve damatlığa, düğün salonundan davetiyeye kadar tüm detaylar dernek tarafından karşılandı.

Maddi İmkânsızlıklar Engel Olmasın: İyilik Çeşmesi Derneği’nden Yeni Çifte Büyük Destek

Dernek Başkanı İbrahim Sedat Çetin, tüm Elazığ halkını düğün törenine davet ederken, "Amacımız, evlenmek isteyen ancak maddi sıkıntılar yaşayan çiftlere destek olmak," dedi. Ayrıca, İyilik Çeşmesi Derneği'nin diğer yardım faaliyetlerine de değinerek, bu ay içerisinde 50 çocuğun sünnet edildiğini ve öğrencilere kırtasiye yardımı sağlandığını belirtti.

Düğünden Sonra Yardımlar Devam Edecek: Gıda, Kömür ve Odun Dağıtımları Başlıyor

Düğün sonrası yardımlarına hız kesmeden devam edecek olan İyilik Çeşmesi Derneği, gıda, kömür ve odun yardımları ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edecek. Dernek, yaptığı yardımlarla sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekiyor.