Maden Belediyesinden adrese teslim kadro iddiası!

Elazığ Maden Belediyesi, mühendis ve ekonomist pozisyonları için toplam 2 sözleşmeli personel alımı yapacak. İlanın yayınlanmasının ardından Madenli vatandaşlar Belediyeye alınacak iki ismin belli olduğunu iddia etti.

Maden Belediyesinden adrese teslim kadro iddiası!

Elazığ'ın Maden Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Maden Belediye Başkanlığı, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre toplamda 2 sözleşmeli personel alacak. Bu alım, bir mühendis ve bir ekonomist pozisyonları için gerçekleştirilecek.

İşte Alım Yapılacak Kadrolar ve Aranan Nitelikler

Mühendis:

  • Bu pozisyon için jeoloji mühendisliği bölümünden mezun olan adaylar başvuru yapabilecek.
  • Adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor.

Ekonomist:

  • Maliye, İktisat, Ekonomi ve Finans bölümlerinden mezun olan adaylar için bu pozisyon açılmış durumda.
  • Bu pozisyon için de en az B sınıfı sürücü belgesi şartı aranıyor.

KPSS Şartı ve Puan Türü

Her iki pozisyon için de adayların, KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Bu şartı sağlayan adaylar başvurularını gerçekleştirebilecek.

Başvuru ve Sözlü Sınav Süreci

Başvurular 1-10 Ekim tarihleri arasında Maden Belediyesi’ne yapılacak. Başvuruların tamamlanmasının ardından, gerekli koşulları sağlayan adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklar. Sözlü sınav ise 15 Ekim tarihinde Maden Belediyesi’nde yapılacak.

Alınacak Kişiler Belli Mi?

İlanın yayımlanmasının ardından, Belediyeye alınacak iki kişinin önceden belirlendiğini, adrese teslim bir kadro olduğunu iddia eden Maden’de yaşayan bazı vatandaşlar, bu iki kişinin K.S ve D.D olduğunu WhatsApp ihbar hattımıza gönderdiler.

Öte yandan Elazığ haber sitesi Elazığ Online yönetimi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "iddiaların doğruluğu sınav sonuçları açıklandıktan sonra netlik kazanacağı için, doğru çıkması durumunda, Whatsapp ihbar hattımıza gönderilen detaylar kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.