MHK, Elazığspor ve 23 Elazığ FK maçlarının hakemlerini açıkladı! İşte maçların tarih ve saatleri

Elazığspor ve 23 Elazığ FK, zorlu deplasmanlara çıkıyor. MHK, Vanspor ve Karşıyaka maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Detaylar haberimizde!

MHK, Elazığspor ve 23 Elazığ FK maçlarının hakemlerini açıkladı! İşte maçların tarih ve saatleri

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Nesine 2. Lig ve Nesine 3. Lig’de bu hafta oynanacak maçlarda görev yapacak hakemleri duyurdu. Elazığ’ı temsil eden Çimentaş Elazığspor ve 23 Elazığ FK’nın önemli karşılaşmalarındaki hakemler de belli oldu.

Elazığspor, Vanspor Deplasmanında Can Cengiz’e Emanet

Çimentaş Elazığspor, 2. Lig'in 4. haftasında Artı Değer Vanspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu mücadeleyi İstanbul bölgesinden klasman hakemi Can Cengiz yönetecek. Yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Çağrı Ateş ve Erol Ernek yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Melih Aldemir görev alacak. Karşılaşma, Pazar günü saat 15.30'da Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

23 Elazığ FK, Karşıyaka Maçında Kayseri Bölgesinden Necati Selçuk Şahin’in Düdüğüne Emanet

Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 23 Elazığ FK, 3. haftada Karşıyaka ile İzmir’de kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşmayı Kayseri bölgesinden hakem Necati Selçuk Şahin yönetecek. Yardımcı hakemler olarak Ankara bölgesinden Ayberk Yalçınkaya ve Mehmet Özgür İşbilen görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Abdurrahman Faruk Avşar olacak. Karşılaşma, Pazar günü saat 16.30’da İzmir Mustafa Denizli Alsancak Stadı’nda oynanacak.

Elazığspor ve 23 Elazığ FK’nın Kritik Maçları

Her iki takım için de sezonun bu haftaları oldukça kritik. Çimentaş Elazığspor’un Vanspor karşısında alacağı sonuç, ligdeki konumunu belirlerken, 23 Elazığ FK’nın Karşıyaka deplasmanından çıkaracağı puanlar da hedeflerine ulaşma yolunda büyük önem taşıyor.