MHP'de 'Muhteşem Süleyman' sesleri

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere az bir süre kala MHP Elazığ'da sürpriz bir adayla seçime girmek için ciddi çaba sarf ediyor.

MHP'de 'Muhteşem Süleyman' sesleri

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimlere az bir süre kala MHP Elazığ'da sürpriz bir adayla seçime girmek için ciddi çaba sarf ediyor. Parti, Elazığ'da her kesiminin sevgisini kazanan 2 dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Süleyman Selmanoğlu'nu ikna etmeye çalışıyor.

Edinilen bilgilere göre, MHP'nin, Selmanoğlu ile görüştüğü ve adaylık teklifinde bulunduğu, yakın çevresinin de aday olması yönünde Selmanoğlu'nu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

MHP'nin Süleyman Selmanoğlu'na yaptığı bu teklif, Elazığ'da heyecan yarattı. Çoğu kesim Selmanoğlu'nun adaylığına sıcak bakıyor ve kesinlikle Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Selmanoğlu'na yapılan bu teklif sadece MHP tabanında değil, Cumhur İttifakı seçmeninde de heyecan yaratacağı düşünülüyor.

Selmanoğlu, 2004-2014 yılları arasında Elazığ Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. Bu dönemde yaptığı başarılı çalışmalarla Elazığ'da takdir topladı. Selmanoğlu, özellikle ses getiren projelere ağırlık vererek Elazığ'ın çehresini değiştirdi.

Selmanoğlu'nun aday olması durumunda, Elazığ'da yerel seçimlere damga vurması bekleniyor. Selmanoğlu'nun adaylığı, MHP'nin Elazığ'da seçimi kazanması için önemli bir avantaj olarak görülüyor.

MHP'nin Süleyman Selmanoğlu'na yaptığı teklifin sonucu önümüzdeki günlerde netleşecek. Selmanoğlu'nun adaylığı, Elazığ'da yerel seçimlerin gidişatını önemli ölçüde etkileyecek gibi.

Elazığ'da yaşayan vatandaşlar, MHP'nin Süleyman Selmanoğlu'na yaptığı adaylık teklifini değerlendirdi.

Mehmet Emin Aktaş: "Ben çok memnun oldum. Selmanoğlu, Elazığ'da çok sevilen ve takdir edilen bir isim. Yapmış olduğu çalışmalarla Elazığ'ın çehresini değiştirdi. Selmanoğlu'nun aday olması durumunda, Elazığ'da yaşayanlar ona destek vereceklerdir."

Ayşegül Yılmaz: "Selmanoğlu, Elazığ'da hizmetleriyle gönüllere taht kurmuştu. Onun tekrar belediye başkanı olması durumunda, Elazığ daha yaşanabilir bir şehir olacaktır. Ayrıca Elazığ çiçeği ve yeşili Selmanoğlu ile tanıdı."

Mehmet Demir: "Süleyman Bey, Elazığ'da sevilen ve saygın bir isim. Onun aday olması durumunda, ben şimdiye kadar AK Parti'ye oy vermiş bir seçmen olarak Selmanoğlu'nun MHP'den aday olması durumunda oyumu MHP'ye veririm."

"MHP'nin Süleyman Selmanoğlu'na yaptığı adaylık teklifi, Elazığ'da yaşayan vatandaşların büyük bir ilgisini çekti. Vatandaşlar, Selmanoğlu'nun aday olması durumunda, Elazığ'da yerel seçimlerin MHP'nin lehine sonuçlanacağına inanıyor."