Milletvekili Erol'dan Rektör Göktaş'a tepki!

CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Fırat üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Milletvekili Erol'dan Rektör Göktaş'a tepki!

Elazığ Havalimanı'nın pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 01 Ekim tarihinden itibaren 45 gün süreyle uçuş trafiğine kapatılacağı kararından sonra  CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol,  çalışmaları il dışından gelen 30 bin öğrenciyi ve Elazığ ekonomisini olumsuz etkileyecek” diye tepki göstermişti.

Fırat üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş sosyal medya  hesabında yaptığı paylaşımda " Elazığ Havalanı zemin çalışmasına 15 Ekim 2021 tarihinde başlanacaktır. Bu konuda bize yardımcı olan Sn Valimiz Erkaya YIRIK beyefendiye, Millet Vekillerimiz Sn Metin Bulut, Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık’a ve hoşgörü ve anlayışları nedeniyle Elazığ halkımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol,  Rektör Göktaş'ın paylaşımına yaptığı "Hocam,Fırat Üniversitesi’ndeki öğrencilerimizin Havaalanı’nın kapatılması nedeniyle yaşayabilecekleri sıkıntıları dile getirdiğimiz açıklamamızdan sonra girişimde bulunmanız memnuniyet verici.Bir de açıklar mısınız, hangi mv kiminle görüşerek bu kararın değişmesinde etkili olmuş?" yorumuyla tepki gösterdi.