Milletvekili Nazırlı müjdeyi verdi! Elazığ'da büyük toplantı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ'da heyecan yaratacak önemli bir gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Milletvekili Nazırlı müjdeyi verdi! Elazığ'da büyük toplantı

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Bolat'ı ziyaret etmişti. Nazırlı, bu önemli ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlerle duyurdu: "THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat'a gerçekleştirdiğimiz ziyarette aziz şehrimiz Elazığ'ımız ile ilgili konuları değerlendirdik. Ağustos ayında gerçekleşecek olan THY Strateji Toplantısı'nın Elazığ'da yapılmasını planladık. THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Bugün ise Milletvekili Nazırlı, Elazığ'da yapılacak toplantının hazırlıklarını yakından takip etmek için İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ ile birlikte THY Genel Müdürlüğünde yetkililerle bir toplantı daha gerçekleştirdi. Toplantının ardından Nazırlı, müjdeyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Nazırlı, paylaşımında şunları söyledi: "Elazığ muhteşem bir toplantıya hazırlanıyor. Şehrimizde gerçekleşecek olan THY Yönetim Kurulu Toplantısı'nın hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Ahmet Demirdağ ile THY Genel Müdürlüğümüzde görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bloggerlar, iş insanları ve önemli simaların katılacağı Elazığ programında, basın toplantılarından kültür turlarına kadar çok kapsamlı bir hazırlık yapıyoruz. Her fırsatta şehrimize desteğini gösteren THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat ve yönetimine teşekkür ederim."

Bu önemli gelişme, Elazığ'da büyük bir heyecan yarattı. THY Strateji Toplantısı'nın Elazığ'da düzenlenecek olması, şehrin tanıtımına ve turizmine büyük katkı sağlayacak.