Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş esnafın sorunlarını yerinde dinledi
Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, oda başkanlarının taleplerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ve Yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Toraman, Elazığ’da en büyük sıkıntısı olan odalardan biri olduklarını kaydetti.
Milletvekili Prof. Dr. Keleş de, oda başkanlarını ziyaret ederek, sıkıntılarını ve taleplerini dinlediklerini ifade etti.
Milletvekili Keleş’in bir sonraki durağı ise Bakkallar Odası oldu. Milletvekili Prof. Dr. Keleş’i makamında ağırlayan Başkan Cebrail Top, esnafının sıkıntılarını ileterek, küçük işletmelerin desteklenmesini istedi.