Miting değil SKM açılışı!

Elazığ'da gerçekleşen mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala, Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu'nun liderliğindeki heyecan doruk noktasına ulaştı. Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, coşku ve katılımın zirveye çıktığı bir mitinge dönüştü.

Miting değil SKM açılışı!

Seçim çalışmalarını kararlı bir tempoda sürdüren Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, şehrin dört bir yanındaki vatandaşlarla buluşarak, hazırladıkları çözüm odaklı projeleri paylaşmaya devam ediyor.

Faruk Septioğlu: "Saltanata Son, Hırsızlığa Son!"

Açılışta halka seslenen Faruk Septioğlu, "Saltanata son, hırsızlığa son. Bizlere yüklediğiniz bu sorumluluğun farkındayız. İstediğiniz şekilde, emrinizde olacak bir yönetim anlayışıyla biz geliyoruz." dedi.

Miting değil SKM açılışı!

Emeklilere Yeniden Refah Kart İle 2.500 TL Nakdi Destek

Binlerce vatandaşın coşkuyla destek verdiği mitingde, Başkan Adayı Septioğlu önemli müjdelerle dolu bir açıklama yaptı. "Göreve geldiğimizde emeklilerimize Yeniden Refah Kart ile 2.500 TL nakdi destek vereceğiz. Bütün ihtiyaç sahiplerine ayrım yapmadan hepsine aynı kartı vereceğiz." diyen Septioğlu, Elazığ'ın temel belediye hizmetleri noktasındaki ihtiyaçlarına da vakıf olduklarını vurguladı.

Elazığ'ın Refahı İçin Söz Veriyoruz

Septioğlu, konuşmasında Elazığ'ın kentsel dönüşümü, içme suyu, yollar gibi temel belediye hizmetleri konusundaki ihtiyaçlara değinerek, "Siz emredeceksiniz, biz yapacağız. Belediye sizin emrinizde olacak. Siz ne istiyorsanız, biz onu birlik beraberlik ve huzur içinde Elazığ'a getireceğiz. Sadece Elazığ'la kalmayacağız. Allah nasip ederse Fatih Hocamız ile birlikte Türkiye'ye de refahı getireceğiz. Biz saltanat peşinde değiliz. Biz Külliye'de olmayacağız, biz hizmetin olduğu yerde olacağız." şeklinde konuştu.

Miting değil SKM açılışı!

Yeniden Refah Partisi'nin Hürriyet Caddesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, katılımcıların yoğun ilgisiyle tamamlanarak, seçim sürecinde partinin halka daha yakın olma kararlılığı bir kez daha ortaya konuldu. Mahalli idareler seçimleri için geri sayım devam ederken, Yeniden Refah Partisi'nin Elazığ'daki iddialı duruşu dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.