Moto 23'de Başkanlık Değişmedi: Salih Şimşek Yeniden Başkan Seçildi!
Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü 10. olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Salih Şimşek, tek listeyle girilen seçimde üçüncü dönem için yeniden başkanlığa seçildi. Elazığ'ın tanıtımına ve genç sporcu yetiştirmeye yönelik çalışmalarına devam edeceğini belirten Şimşek, kulübün geleceği için önemli adımlar atmayı sürdürecek.
Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü, 10. olağan genel kurul toplantısını büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Salih Şimşek, tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkan seçilerek, kulübün geleceği için önemli adımlar atma hedefini sürdürdü.
İftar Yemeği Sonrasında Genel Kurul Toplantısı Düzenlendi
Toplantıya Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü üyeleri ve davetliler katıldı. İftar yemeğiyle başlayan etkinlik, kulübün geleceği ve yapılan faaliyetler hakkında üyelerin görüşlerinin alındığı genel kurul toplantısıyla devam etti.
Salih Şimşek: “Elazığ’ın Tanıtımına Katkı Sağladık”
Yeniden başkanlığa seçilen Salih Şimşek, kulüp faaliyetlerinin ve Elazığ’ın tanıtımına yönelik yürütülen projeler hakkında açıklamalar yaptı. Şimşek, 2 dönem boyunca Elazığ’ı daha geniş kitlelere tanıttıklarını belirterek, bu başarıları genç sporcuların yetişmesi adına önemli adımlar olarak değerlendirdi.
Elazığ Motor Sporlarında Yeni Dönem Başlıyor
Başkanlık görevine yeniden seçilen Salih Şimşek, yeni dönemdeki hedeflerini şu şekilde açıkladı: “Bugüne kadar kulüp üyelerimizle birlikte önemli mesafeler kat ettik. Elazığ’ı tanıtmak ve genç sporcular yetiştirmek adına daha fazla projeye imza atacağız.”
Salih Şimşek’e Üyelerden Tam Destek
Üyelerinin güvenini bir kez daha kazanan Şimşek, üçüncü dönemine güçlü bir başlangıç yaptı. “Üçüncü dönemde de layıkıyla görevimi yerine getireceğim. Genç sporcularımızı desteklemeye ve Elazığ’daki motor sporlarını daha üst seviyelere taşımaya devam edeceğiz.” dedi.