Müftü Aydın LGS sınavına katılacak öğrenciler için dua etti!

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, 20 Haziran'da (yarın) düzenlenecek LGS sınavına katılacak öğrencilere manevi destek vermek amacıyla dua etti.

Müftü Aydın LGS sınavına katılacak öğrenciler için dua etti!

Bu hafta Abdullahpaşa Mahallesi Nurullah Camii’nde Cuma namazını kıldıran Müftü Aydın, ailelerin büyük emek ve çabalarının yanısıra çocuklarımızın da uzun ve gayretli bir çalışma sonucunda girecekleri sınavın hayırlara vesile olmasını diledi.

Başta Elazığ’da olmak üzere LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavına girecek tüm öğrencilerin başarılı olabilmeleri için dua eden Müftü Aydın; çocuklar ve gençlerin geleceğimizin umudu olduklarını belirtti. 

AYDIN;“Çalışmak ve dua etmek bizden, muvaffakiyet Allah’tandır!”

Dünya hayatının da bir sınav olduğunun altını çizen Müftü Selami Aydın; “Çalışmak ve dua etmek bizden, muvaffakiyet Allah’tandır. Yarın yapılacak sınavda geleceğimizi inşa edecek tüm yavrularımıza üstün başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Depremde hayatını kaybedenler ve şehitlerimiz için de Allah’tan rahmet ve mağfiret dileyen Müftü Aydın’ın duasına cemaat hep birlikte ‘Amin’ dedi.

LGS Sınavı 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yurt içi ve yurt dışı tüm sınav merkezlerinde birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak.