Muhtar Bal: 'Sadettin Saran ve Yönetimine Şükranlarımı Sunuyorum'

Saran Holding tarafından ilimizde yapılması planlanan spor salonunda karar verildi. Salonun Aksaray Mahallesi'ne yapılması kararlaştırılırken, Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal 'Sadettin Saran ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Muhtar Bal: 'Sadettin Saran ve Yönetimine Şükranlarımı Sunuyorum'

24 Ocak Elazığ depreminden sonra Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulunun Elazığ Valiliği’ne yapmış olduğu ziyaret sonrasında ilimize bir spor salonu yapılması noktasında söz verilmişti.

Yaşanılan pandemi nedeniyle başlanamayan spor salonu inşaatına Saran Holding müteahhitlerinden Erdem Okçuoğlu Elazığ’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret sonrasında Aksaray Mahallesinde 2.Ligde voleybol takımının olması, dezavantajlı bir mahalle olması ve spor tesislerinin de az olması nedeniyle Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uzmanları tarafından buraya yapımına karar verildi.

SON KARAR SARAN HOLDİNG’DE

Konuyla ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Tabi verilen karar Saran Holding yönetim Kuruluna sunulacaktır. Yönetim Kurulunca verilen kararın onaylanması durumunda önümüzdeki günlerde temeli atılacaktır. Önümüzdeki günlerde temel atımı gerçekleştirilirse. Nisan ayı içerisinde işin bitirilmesi planlanmaktadır.

Haber Detay Görseli

Ziyarette Aksaray Mahallesi Muhtarı Özcan Bal, ‘’Sadettin Saran ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Bu Mahalle özellikle voleybol da çok başarılı işlere imza attı. Salona çok acil ihtiyacımız var. Yapılması durumunda kendilerine minnet duyacağız.”denildi.

Haber Detay Görseli