Müslüm Gürses'le olan anısını unutamıyor!

Elazığ şehrinde yaşayan ve kendine özgü Müslüm Gürses benzerliğiyle dikkat çeken Baki Çiçek, arabesk müziğin unutulmaz ismi 'Baba'nın vefatının üzerinden geçen 11 yıla rağmen onun hatırasını yaşatmaya devam ediyor.

Müslüm Gürses'le olan anısını unutamıyor!

1965 yılında Elazığ'da dünyaya gelen Baki Çiçek, 1983 yılında çalışmak amacıyla İstanbul'a gitti. İstanbul'da kahvehanelerde, düğün salonlarında çalıştı ve bir süre taksicilik yaptı. Çiçek'in yolu, 1996 yılında Müslüm Gürses ile kesişti ve o günden itibaren zaman zaman ünlü sanatçıyla sahne aldı. Gürses'e olan benzerliği nedeniyle dikkat çeken Çiçek, aynı zamanda bir çay firmasının reklamında Gürses ile birlikte rol aldı. Müslüm Gürses'in 2013 yılında kaybedilmesinin ardından, taksici Baki Çiçek, Gürses'in ölüm yıl dönümlerinde Elazığ sokaklarında dolaşarak vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Gürses'in ölümüyle derin bir üzüntü yaşayan Baki Çiçek, "Baba"nın (Müslüm Gürses) ölüm yıl dönümünde duygularını paylaştı.

Çiçek, "Bilindiği üzere Baba’nın ölüm yıl dönümü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben de gittiğim her yerde ona benzetiyorlar. İnsanların güzel yaklaşımları, sevgileri bana gurur veriyor. Tekrardan Allah rahmet eylesin, Türkiye’nin başı sağ olsun diyoruz. Büyük bir üstadı kaybettik, yerini kimse dolduramaz. Beraber bir reklam filmimiz var. Hep beraberdik, sadece yatağımız ayrıydı. O gitti, bir yetim kaldık” şeklinde duygularını ifade etti.