Mustafa Metin aday adaylık başvurusunu yaptı!

AK Parti'den Mollakendi Belde Belediye Başkan Aday Adayı Olan Mustafa Metin, resmi başvurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

Mustafa Metin aday adaylık başvurusunu yaptı!

AK Parti'den Mollakendi Belde Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Mustafa Metin yapmış olduğu açıklamada, "Mollakendi'nin en güzel beldelerinden biri olarak nitelendirilen ve aynı zamanda adayı olduğum belde başkanlığı için yola çıktım. Bu süreçte temel amacım, uzun yıllar boyunca kamuda edindiğim tecrübe ve birikimimi kendi topraklarıma hizmet etmek üzere kullanmak. Mollakendi'yi daha yaşanabilir, daha müreffeh ve huzurlu bir yer haline getirmek için çalışmak benim öncelikli hedefim." Dedi.

Aday adayı Metin, "Türkiye'nin yüzyılına girdiğimiz bu dönemde, ülkemizin her alanda yaşadığı gelişmeleri, Mollakendi'nin de payını alması için çaba harcamak istiyorum. Bu çerçevede, beldemizin tarihi mirasına uygun bir şekilde imar edilmesi için gayret göstermek, sürdürülebilir kalkınma ve refahın önünü açmak amacıyla projeler üretmek en büyük önceliğimdir." Şeklinde konuştu.

Başkan aday adayı Metin, "Ayrıca, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye yüzyılı hedefini sahipleniyor ve bu vizyon doğrultusunda Mollakendi'ye yakışan hizmetleri sunarak, beldemizi daha ileri bir seviyeye taşıma amacındayım. Bu yolda, hemşehrilerimizin beklenti ve taleplerini dikkate alarak, katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket ederek Mollakendi'yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak için çaba sarf edeceğim." İfadelerini kullandı.