Nazırlı'dan haklı sitem!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ STK'larının şehrin gelişimine katkı sağlayacak projelere destek vermediğini belirterek sitem etti. 

Nazırlı'dan haklı sitem!

Elazığ Milletvekili Nazırlı, 2 Şubat 2024 tarihinde Elazığ Girişim Grubu adı altında İstanbul’da ortak lojistik merkezi kurma çağrısında bulunduklarını ifade ederek, geçen dört aylık bir sürede STK’lardan bu konuda hiç ses çıkmamasın yaptığı bir paylaşım ile değerlendirdi.

Nazırlı sosyal medyada yaptığı paylaşımda Elazığ’da birliktelik için gayret ettiklerini vurgulayarak, “Bu çağrıyı yaptığımız hiçbir Stk bize dönüş yapmadı. En azından bir telefon açıp gayret edelim demediler. Bir telefon açıp nedir diye sormadılar.
Elazığ’da birliktelik için gayret ediyoruz.Elazığ ilerlesin diye gayret ediyoruz. İş örgütlerimiz sessiz. Gördüğüm kadarı ile önlerindeki işten ziyade siyaset ile meşguller.” dedi.

NAZIRLI YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı bu siteminde haklı. Elazığ’da sivil toplum kuruluşları siyasal aktörlere yön verecek, rehber olacak projeler üretemedikleri gibi siyasal aktörlerin şehrin gelişimine yönelik önerileri karşısında da sessiz kalmakla yetiniyorlar.

Seçim dönemlerinde siyasal aktörlerle boy gösteren, toplantılarda protokol da oturmayı bir iş olarak gören sivil toplum kuruluşları şehrin gelişimine ve kalkınmasına yönelik bir gayretlerinin olmadığı da bir gerçek.

Normal demokrasilerde sivil toplum kuruluşları milletvekillerini çalışmak için teşvik ederken biz de bir milletvekilinin sivil toplum kuruluşlarını şehre katkı sağlamak için teşvik etmesi, gayret göstermesi gibi bir garip durum yaşanıyor.