Niloya Elazığ'da çocuklarla buluştu!

Elazığ Belediyesi, geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, sevilen çizgi film karakterleriyle dolu bir gün düzenledi. Niloya ekibi, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde bulunan çocuklarla bir araya geldi ve unutulmaz anlar yaşattı.

Niloya Elazığ'da çocuklarla buluştu!

Niloya Çocuk Tiyatrosu Çocuklara Keyifli Anlar Sundu

Niloya Çocuk Tiyatrosu, Elazığ Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Çocuklar, sevdikleri çizgi film karakterleriyle birlikte şarkılar söyleyip dans etmenin keyfini yaşadılar. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nin dolduran çocuklar, hem eğlendiler hem de spor yaparak enerjilerini attılar.

Aileler de Keyifle İzledi

Niloya ekibinin performansını sadece çocuklar değil, aileler de keyifle izledi. Renkli kostümleri ve eğlenceli gösterileriyle çocukları büyüleyen çizgi film karakterleri, izleyicilerden tam not aldı.

Niloya Elazığ'da çocuklarla buluştu!

Çocuklar için Özel Etkinlik Alanı

Gösterinin ardından çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinlik alanında, çocuklar doyasıya eğlendi. Sihirbazlık gösterileri, yüz boyama etkinliği, Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu ve çeşitli yarışmalarla dolu olan alanda çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler.

Teşekkürler Elazığ Belediyesi

Çocuklar ve aileleri, düzenlenen Ramazan etkinliklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ettiler. Kendilerine sunulan keyifli vakit için minnettar olduklarını belirten katılımcılar, etkinliklerin aileleri bir araya getirme ve çocukların eğlenmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

Niloya Elazığ'da çocuklarla buluştu!

Gelecek Programlar

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında bu akşam (24 Mart Pazar) Adile Kurt Karatepe sahne alacak. Yarın akşam (25 Mart Pazartesi) ise sevilen sanatçı Ömer Ahmet Turan Elazığlılarla buluşacak.

Tüm Hemşehriler Davetli

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir" denildi.