Op. Dr. Nejdet Oğuzer yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Elazığ'ın eski doktorlarından Operatör Doktor Nejdet Oğuzer yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Merhum Oğuzer kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlığa defnedildi.

Op. Dr. Nejdet Oğuzer yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Uzun yıllardır Elazığ’a hizmet veren Hayat Hastanesi Başhekimi Göz Doktoru Operatör Doktor Nejdet Oğuzer yaklaşık 20 gün önce koronavirüse yakalanmıştı.

Haber Detay Görseli

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Doktor Oğuzer, yaşam mücadelesini kaybetti ve koronavirüse yenik düştü.

Aslan Vanlı olan ancak Elazığ’da görev yapmaya başladıktan sonra şehirden ayrılmayan ve yaklaşık 60 yıldır Elazığ’da yaşayan doktor Nejdet Oğuzer Elazığ’ın sevilen isimlerinden biri olmuştu. Merhum Oğuzer için Asri Mezarlık’ta cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Nejdet Oğuzer Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli

Cenaze namazına katılan Elazığ – Bingöl – Tunceli Tabip Odası Başkanı Doktor Özcan Uçar, “yine bugün bir sağlık çalışanını maalesef hakkın huzuruna uğurladık. İnşallah bu son olur. Nejdet Oğuzer, iyi bir hekim iyi bir insan, iyi bir aile babasıydı. İnşallah Allah mekanını cennet eder. İnşallah bundan sonra sağlık çalışanlarıyla ilgili bu acı haberler son bulur” dedi.

Haber Detay Görseli

Elazığ Haber Online Medya grubumuz olarak merhum Nejdet Oğuzer’e Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Haber Detay Görseli

OP. DR. NEJDET OĞUZER KİMDİR?

1938 yılında Van’da doğan Necdet Oğuzer, 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Göz Hastalıkları dalında mezun oldu. İlk görev yaptığı yer Mollakendi Sağlık Ocağı olan Oğuzer, Elazığ’da göreve başladıktan sonra şehirden hiç ayrılmadı. Elazığ’ı çok sevdiğini sık sık ifade eden Oğuzer, tüm meslek hayatı boyunca Elazığ’da çalıştı. Özel Hayat Hastanesi’nin başhekimliği görevini sürdüren Op. Dr. Necdet Oğuzer, yakalandığı koronavirüse nedeniyle 18 Eylül tarihinde hayatını kaybetti. Merhum Oğuzer 19 Eylül tarihinde Elazığ Asri Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.