Orhan Kaynak 'Anlayışımız değişmeyecek, hep kazanmak olacak'

Kupa mesaisinin ardından Tarsus İdmanyurdu ile oynanacak lig karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Elazığspor'da Teknik Direktör Orhan Kaynak 'her maçın stratejisi, taktiği farklı olacak ama bizim anlayışımız değişmeyecek hep kazanmak olacak' diye konuştu.

Orhan Kaynak 'Anlayışımız değişmeyecek, hep kazanmak olacak'

Elazığspor’da İstanbulspor’la oynanan kupa maçının ardından gözler yeniden lige çevrilirken, teknik direktör Orhan Kaynak; kupadan çok ligi önemsediklerini belirtti. Teknik direktör Kaynak, her maçın stratejisi, taktiği farklı olacak ancak bizim anlayışımız değişmeyecek; hep kazanmak olacak diye konuştu.

Haber Detay Görseli

KAYNAK: ÖZEL İDMANLARLA BAŞLADIK

Teknik Direktör Kaynak, “Kupa maçı geçti. Bizim amacımız tabi ki oyuncularımızı olabildiğince hazır tutmaya çalışmak. Bu arada kupa maçı oynarken iyi bir maçtan sonra sakatlar verdik. O üzdü bizi. Kadir Bekmezci, İzzettin’in ayağının sakatlanması. Ensar’ın sakatlanıp çıkması ama şu andaki durumu iyi. Bir amaç koymaya çalışıyoruz. Her maçın stratejisi, her maçın taktik anlayışı farklı olacak ama bizim anlayışımız değişmeyecek, bizim anlayışımız her maçı kazanmak üzerine iyi oyun oynamak, Elazığspor’u iyi temsil etmek, Tarsus’da iyi bir takım. Kötü takım yok bu grupta. Her maça iyi hazırlanıp, iyi konsantre olacağız. Bizim buna ihtiyacımız var. Bizim çocukların gelecekleri var, amaçları var. Bu hedefleri ve amaçları doğrultusunda iyi hazırlanmak zorundayız. Onları da iyi antre etmeye çalışıyoruz. Hem psikolojik olarak onları toparlamaya çalışıyoruz. Sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Abi, kardeş, destek olmaya çalışıyoruz. Sahada da ekstra özel çalışmalarla dün itibariyle başladık. Hücum hattındaki oyuncularımızı, gençlerimizi biraz özel idmanlarla başladık. Fırsat buldukça da bunları yapacağız” ifadelerini kullandı.