Orhan Kaynak: Savaşmaktan vazgeçmiyoruz

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta forma giyen temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, Karacabey Belediyespor maçı öncesi Elazığ Fırat gazetesine açıklamalarda bulundu.

Orhan Kaynak: Savaşmaktan vazgeçmiyoruz

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik direktörü Orhan Kaynak Çarşamba günü oynanacak olan Elazığspor – Karacabey Belediyespor maçı öncesi ilimiz gazetelerinden Fırat gazetesine özel açıklamalarda bulundu. 

“SAVAŞMAKTAN VAZGEÇMİYORUZ”

Fırat gazetesi muhabiri Mirsad Bayram'a yaptığı açıklamalarda Kaynak; ”Hedefimiz her maç olduğu gibi yine galibiyet. Kazanmak adına oynuyoruz. Savunmayı da kazanmak adına yapıyoruz, hücumu da kazanmak adına yapıyoruz. Sorunumuz son zamanlarda forvet oyuncularımızın formsuz olması ve gol atamaması.” Dedi. Açıklamalarına devam eden Kaynak; “ gayretimiz galibiyet hasretini sona erdirmek. Etkili arkadaşlarımız İştahlı oynuyor maçın gidişatını değiştireceklerdir. Normalde de iştahlı ve istekli maçlar çıkarıyoruz fakat goller ve pozisyonlar kaçınca motivasyonumuz bozuluyor. Ama yine de savaşmaktan vazgeçmiyoruz.” Dedi.

“SAKATLIKTAN DÖNEN YOK”

Konuşmasına devam eden Kaynak; “Karacabey Belediyespor ile oynayacağımız maçta henüz ilk 11 oyuncumuz şekillenmedi 7-8 kişi belli olsa da kalanları form durumuna göre değerlendireceğiz.” İfadelerine yer verdi. Bu hafta sakatlıktan dönen futbolcu olacak mı? Sorusu na Kaynak; “ sakatlıktan dönen futbolcu olmayacak. İzzet Topatar’ı haftaya deplasman da oynayacağımız Bodrumspor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Kadir Bekmezci ve Murat Ceylan’ın tedavisi devam diyor” dedi.

“İDARİ KADROMUZ OTURMUYOR”

Açıklamalarına devam eden Kaynak;” Bir yandan sakatlıklarla uğraşıyoruz, bir yandan cezalı oyuncularla. İdari kadromuzu bir türlü oturtamadık. Şu anda bizi sevindiren tek şey birkaç oyuncumuzun formunun yerinde olması. Örneğin Muhammed ildiz’in formu şu an yerinde ve gayretli bir futbolcu. Amacımız İnşallah herkesin düşünceci olan Elazığspor’umuzu iyi yerlere taşımak, sağlıklı günleri ve sağlıklı ortamı oluşturmaktır.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.